luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, teknik servisi aradım. Monitörümde siyah nokta olduğu için bana Yurtiçi Kargo'nun anlaşma kodunu falan verdi. Nasıl kargolayacağım?
Arkadaşlar, teknik servisi aradım. Monitörümde siyah nokta olduğu için bana Yurtiçi Kargo'nun anlaşma kodunu falan verdi. Nasıl kargolayacağım?
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 10 Haziran 2021 #2 Monitörün geldiği kutuya monitörü ve faturayı koyup kargoya verebilirsiniz. Kargo şirketi sizden verilen kodu isteyecektir.
Monitörün geldiği kutuya monitörü ve faturayı koyup kargoya verebilirsiniz. Kargo şirketi sizden verilen kodu isteyecektir.
DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 Monitörü kutusuna güzelce yerleştireceksin, gerekirse kağıtlarla, baloncuklu poşetle güzelce dolduracaksın. Sonra kucaklayıp Yurtiçi Kargo'ya götürüp sana verilen kod ile yollayacaksın.
Monitörü kutusuna güzelce yerleştireceksin, gerekirse kağıtlarla, baloncuklu poşetle güzelce dolduracaksın. Sonra kucaklayıp Yurtiçi Kargo'ya götürüp sana verilen kod ile yollayacaksın.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 Tim dedi: Monitörün geldiği kutuya monitörü ve faturayı koyup kargoya verebilirsiniz. Kargo şirketi sizden verilen kodu isteyecektir. Genişletmek için tıkla... Anlaşma kodunu mu vermem gerekiyor yani kargo şirketine?
Tim dedi: Monitörün geldiği kutuya monitörü ve faturayı koyup kargoya verebilirsiniz. Kargo şirketi sizden verilen kodu isteyecektir. Genişletmek için tıkla... Anlaşma kodunu mu vermem gerekiyor yani kargo şirketine?
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 10 Haziran 2021 #5 Evet, anlaşma kodunuzu verdiğinizde adres vermenize gerek olmuyor.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #6 Tim dedi: Evet, anlaşma kodunuzu verdiğinizde adres vermenize gerek olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşma kodu herkeste farklı mı oluyor? Tim dedi: Evet, anlaşma kodunuzu verdiğinizde adres vermenize gerek olmuyor. Genişletmek için tıkla... HDMI ile DP ı koymam gerekiyor mu?
Tim dedi: Evet, anlaşma kodunuzu verdiğinizde adres vermenize gerek olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşma kodu herkeste farklı mı oluyor? Tim dedi: Evet, anlaşma kodunuzu verdiğinizde adres vermenize gerek olmuyor. Genişletmek için tıkla... HDMI ile DP ı koymam gerekiyor mu?
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 10 Haziran 2021 #7 Hayır, herkes için aynı oluyor. Gönderici adı ve fatura, size ait olduğunu belirtiyor.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #8 Tim dedi: Hayır, herkes için aynı oluyor. Gönderici adı ve fatura, size ait olduğunu belirtiyor. Genişletmek için tıkla... Monitör babamın adına gönderirken kendi adımı versem sıkıntı çıkar mı?
Tim dedi: Hayır, herkes için aynı oluyor. Gönderici adı ve fatura, size ait olduğunu belirtiyor. Genişletmek için tıkla... Monitör babamın adına gönderirken kendi adımı versem sıkıntı çıkar mı?
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 10 Haziran 2021 #9 Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat arayıp doğrulayabilirsiniz. Faturayı içine koymanız yeterli olur.
Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat arayıp doğrulayabilirsiniz. Faturayı içine koymanız yeterli olur.