AOC monitör teknik servis önerisi

pisquit

Centipat
Daha fazla  
Monitör
AOC 27″ C27G2ZE/BK 240Hz 0.5ms VA FHD Gaming Monitör
Arkadaşlar merhaba. Az önce rüzgardan dolayı monitörüm düştü ve ekranın sağ tarafı gitti ne yapabilirim? Hangi teknik servise gönderebilirim? Ekranın camında kırık yok.
AOC 27″ C27G2ZE/BK 240Hz 0.5ms VA FHD Gaming Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Darbeye bağlı hasar garanti kapsamında olmaz. Yine de göndereceksen bu markanın resmi distribütörü Koyuncu elektronik destek sayfasında seri numarayı yazıp garanti durumunu teyit et. Garantisi devam ediyorsa Koyuncu Elektronik'i telefonla arayarak sorabilirsin. Onlar da zaten Tecpro denen yere yönlendirecek. Servis kaydı açılınca kargo kodu ile ücretsiz gönderip bekleyeceksin.

Eğer bu yetkili teknik servise göndereceksen haberin olsun, hayatında göreceğin en yavaş servis. Benim tamirat görmeden direkt sıfırı ile değişim raporu çıkan monitörün yenisini göndermeleri süreci başından sonuna 49 gün sürmüştü. O esnada başka monitör satın almak zorunda kaldım. Gönderdiklerini de sattım ve bir daha bu markadan almamaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…