R rtdo Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 125 Çözümler 1 21 Temmuz 2024 #1 Monitör bayağı yamuk. Daha bugün aldım. Ben mi bir şeyi yanlış yapmisim acaba? Sorunun ilk attığım fotoda olan o 2 şeyden kaynaklandığını düşünuyorum fotoda pek değil ama gerçekte yamuk bayağı.
Monitör bayağı yamuk. Daha bugün aldım. Ben mi bir şeyi yanlış yapmisim acaba? Sorunun ilk attığım fotoda olan o 2 şeyden kaynaklandığını düşünuyorum fotoda pek değil ama gerçekte yamuk bayağı.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 12 Yer Midland 21 Temmuz 2024 #2 Vidasını takarken bir tanesini eksik takmış olabilir misiniz hocam? Ayrıca sağ sol yapıp bir düzeltmeyi deneseniz iyi olur. Nazikçe tabii.
Vidasını takarken bir tanesini eksik takmış olabilir misiniz hocam? Ayrıca sağ sol yapıp bir düzeltmeyi deneseniz iyi olur. Nazikçe tabii.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 24G4X modeli sanırım. Pivot özellikli bir monitör. Sağa doğru çevirmeye çalışırsanız düzelecektir.
R rtdo Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 125 Çözümler 1 21 Temmuz 2024 #4 mutiant dedi: Vidasını takarken bir tanesini eksik takmış olabilir misiniz hocam? Ayrıca sağ sol yapıp bir düzeltmeyi deneseniz iyi olur. Nazikçe tabii. Genişletmek için tıkla... Sağ sol yapmamıştım kırılır falan diye düzeldi yapınca teşekkür ederim titan_tit dedi: 24G4X modeli sanırım. Pivot özellikli bir monitör. Sağa doğru çevirmeye çalışırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Düzeldi teşekkür ederim
mutiant dedi: Vidasını takarken bir tanesini eksik takmış olabilir misiniz hocam? Ayrıca sağ sol yapıp bir düzeltmeyi deneseniz iyi olur. Nazikçe tabii. Genişletmek için tıkla... Sağ sol yapmamıştım kırılır falan diye düzeldi yapınca teşekkür ederim titan_tit dedi: 24G4X modeli sanırım. Pivot özellikli bir monitör. Sağa doğru çevirmeye çalışırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Düzeldi teşekkür ederim