AOC monitörde 1 adet ölü piksel çıktı

Utkuu11111

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Aldığım ürün AOC 24.5inc 0.5ms 240Hz monitörüydü. Monitörü aldığımda deadpixel testi yaptım ve 1 tane çıktı. Hemen değişim talebi oluşturdum ve bugün aldılar her aparatı eksiksiz koydum. Fakat unuttuğum bir şey varmış kitapçığını koymayı unutmuşum çekmecede unutmuşum. Aldığım monitörün satıcısı hepsiburadaydı bende müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim. Onlarda durum hakkında değişim için not düştü sizce bir sorun olur mu? 3 tane kitapçık var elimde kullanma kulavuzu gibi bir şey kurma kılavuzu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Aldığım ürün AOC 24.5inc 0.5ms 240Hz monitörüydü. Monitörü aldığımda deadpixel testi yaptım ve 1 tane çıktı. Hemen değişim talebi oluşturdum ve bugün aldılar her aparatı eksiksiz koydum. Fakat unuttuğum bir şey varmış kitapçığını koymayı unutmuşum çekmecede unutmuşum. Aldığım monitörün satıcısı hepsiburadaydı bende müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim. Onlarda durum hakkında değişim için not düştü sizce bir sorun olur mu? 3 tane kitapçık var elimde kullanma kulavuzu gibi bir şey kurma kılavuzu.

Hocam yaratabilir her şeyini eksiksiz vermek lazım.

Eğer direkt distribütör firma ise sorun etmeyebilirler de. Çünkü tekrar satışını yapmadan üreticiye geri yolluyorlar diye biliyorum iade malları. Onlar da büyük ihtimalle ya imha ediyordur ya da artık ne yapıyorlarsa. Kullanım klavuzuna çok dikkat edeceklerini sanmıyorum yani. Dilerseniz kullanım kılavuzunu hemen kargolayın, not da düşün şu ürüne aittir falan diyre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı