AOC monitöre görüntü gelmiyor

drcarbon

Hectopat
Daha fazla  
Çok eski model, 23 inch, AOC marka (2. monitör) monitörüm gece sorunsuz şekilde çalışırken sabah hiç görüntü vermemeye başladı.
(Driver, BIOS, işletim sistemi vs. hepsi güncel) VGA - HDMI dönüştürücü ile kullanıyorum.
Monitörü başlatma tuşundan başlattığım zaman bir parlama vs tepkiler oluyordu şimdi hiçbir türlü tepki yok.

Kabloları ekran kartı kısmına takıyorum anakarta değil, ekran kartım 1660 Super, RAM slotlarını da değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücüde sorun olabilir.

Hocam şimdi farkettim oda karanlık olduğu için gözükmüyordu, ekran parlaklığı inanılmaz derecede düşük, yani aslında görüntü var ama telefon ışığı ile tam dayadığımda gözüküyor o da zar zor, aynı Among Us oyunundaki elektrik kesilince etrafın kararması gibi oluyor.

Son düzenleme:
Hocam şimdi fark ettim oda karanlık olduğu için gözükmüyordu, ekran parlaklığı inanılmaz derecede düşük, yani aslında görüntü var ama telefon ışığı ile tam dayadığımda gözüküyor o da zar zor, aynı Among Us oyunundaki elektrik kesilince etrafın kararması gibi oluyor.

Hocam o monitörler LED değil. Alt ve üstte yatay floresanlar var. Muhtemelen bunların gazı bitmiştir. :)

Aslında sonradan LED takılıyor ama değer mi bilmem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı