AOC monitörler nasıldır?

662040

Hectopat
Model örnek vermek gerekirse: 24G2SPU/BK.

Son düzenleme:
Güzeldir tavsiye ederim 24G2SPU/BK olanı. Monitör alınırken markaya değil modele bakılır genel için soruyorsanız.

G2SPU modeli oldukça güzel bir model.

24G2U kullanan biri olarak çok memnunum en iyi IPS türü olan igzo IPS kullanıyor 24G2SPU igzo kullanmıyor ama en az 24G2U kadar iyi oda.
Özellikle birkaç ayar yaparsanız renk kalitesi çok güzel

Nasıl yani 24G2SPU/BK model ismi değil mi AOC markasının.

Genel için soruyorsanız demiştim konu başlığı 'AOC monitörler nasıldır?' olunca genel bir cevap ekledim söyleyeceğime.

24G2U kullanan biri olarak çok memnunum en iyi IPS türü olan igzo IPS kullanıyor 24G2SPU igzo kullanmıyor ama en az 24G2U kadar iyi oda.
Özellikle birkaç ayar yaparsanız renk kalitesi çok güzel

Arasında fark ne kadar görüntü olarak bayağı fark var mı yoksa dediğiniz gibi hemen hemen aynımı birde renk ayarı önerebilirmisiniz

Evet hocam kaliteli ekran. Ben 27 inch ini kullanıyorum memnunum.

Arasında fark ne kadar görüntü olarak bayağı fark var mı yoksa dediğiniz gibi hemen hemen aynımı bir de renk ayarı önerebilir misiniz?

Hayır çok yok hatta AOC 24G2SPU daha iyide olabilir sonuçta daha yeni bir monitör.
@88602 @Saint Lucia hocalarım o konuda bilgi verebilir.
Renk ayarlarını inan hiç hatırlamıyorum ben sürekli değiştirip gözüme en güzel gözükeni yaptım.
Bu arada üstteki hocamın dediği gibi monitörde markaya değil modele bakılır bu yüzden fiyatıda önemli monitörün.

teşekkürler son birşey soracağım arkadaşımda 24g2spu var başlıktaki ama ayarlarda 24G2W1G3 OLARAK yazıyor bunun nedeni nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…