Exfatality Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 217 30 Ekim 2020 #1 AOC monitörüm var ve ayarlarına girdiğimde timeout diye bir seçenek var. Ne işe yarıyor? 5'ten 120'ye kadar ayarlanabiliyor. Şimdi 5'te kullanıyorum.
AOC monitörüm var ve ayarlarına girdiğimde timeout diye bir seçenek var. Ne işe yarıyor? 5'ten 120'ye kadar ayarlanabiliyor. Şimdi 5'te kullanıyorum.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Ekim 2020 #2 Monitörön menüsündeyken o belirlediğiniz saniye kadar işlem yapmazsanız menüyü kapatıyor. Bi beğeniyi çok görme Artı 0 Eksi
Monitörön menüsündeyken o belirlediğiniz saniye kadar işlem yapmazsanız menüyü kapatıyor. Bi beğeniyi çok görme
bazzinga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 1.437 Çözümler 5 Yer İzmir 30 Ekim 2020 #3 Exfatality dedi: AOC monitörüm var ve ayarlarına girdiğimde timeout diye bir seçenek var. Ne işe yarıyor? 5'ten 120'ye kadar ayarlanabiliyor. Şimdi 5'te kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Zaman aşımı demek, o süre boyunca bir işlem yapılmazsa menü kapanır hatta OSD diye geçer. Keşke çeviri kullansaydınız ya da internete direkt nedir diye yazsanız bile hemen çıkıyor cevabı, çok basit bir işlem çünkü yeni konu açmaya nazaran. Artı 0 Eksi
Exfatality dedi: AOC monitörüm var ve ayarlarına girdiğimde timeout diye bir seçenek var. Ne işe yarıyor? 5'ten 120'ye kadar ayarlanabiliyor. Şimdi 5'te kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Zaman aşımı demek, o süre boyunca bir işlem yapılmazsa menü kapanır hatta OSD diye geçer. Keşke çeviri kullansaydınız ya da internete direkt nedir diye yazsanız bile hemen çıkıyor cevabı, çok basit bir işlem çünkü yeni konu açmaya nazaran.