Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #11 Direk AOC de geç. Bir İngiliz Temel'e demiş biz ağaca Tree deriz. Temel de demiş biz bir şey demeyiz yanından geçer gideriz.
Direk AOC de geç. Bir İngiliz Temel'e demiş biz ağaca Tree deriz. Temel de demiş biz bir şey demeyiz yanından geçer gideriz.
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 11 Kasım 2018 #12 Oreki dedi: 4 sene önce AOC monitörümü ilk aldığım zaman logosundaki A harfini N zannedip NOC diye okumam... Genişletmek için tıkla... Benim de bunu tam 4 sene yapmam...
Oreki dedi: 4 sene önce AOC monitörümü ilk aldığım zaman logosundaki A harfini N zannedip NOC diye okumam... Genişletmek için tıkla... Benim de bunu tam 4 sene yapmam...
CiHaSu Hectopat Katılım 30 Kasım 2017 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #13 GKD dedi: Technopat ve birçok teknoloji kanalında "A O CE" şeklinde okunduğunu fark ettim. Ama bazı kanallar veya kişiler (ben de dahil) "AĞOK" şekilde okuyor. Neden bu kadar kafama takıldı bilmiyorum ama doğrusu nedir? Genişletmek için tıkla... Eyok diyede okunur
GKD dedi: Technopat ve birçok teknoloji kanalında "A O CE" şeklinde okunduğunu fark ettim. Ama bazı kanallar veya kişiler (ben de dahil) "AĞOK" şekilde okuyor. Neden bu kadar kafama takıldı bilmiyorum ama doğrusu nedir? Genişletmek için tıkla... Eyok diyede okunur
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 11 Kasım 2018 #14 Ben direk AOC diyorum.