AOC Ölü piksel garanti kapsamına girer mi?

Servis 3 tane olmadan değişim yapmıyor tüketici haklarından deşişim kararı çıkartırsın oda biraz sürer en az 1 ile 2 ay arası.

Bunu nerede okudunuz?
Şu sitede;
Biz bir lira eksik ödesek ürünü vermezler ama :)
Bence tek bir piksel bile olsa değiştirme hakkımız olmalı.
Var aslında ama maalesef uğraştırıyor 🙂
Gerçekten böyle bir şey var mı? Çok saçma değil mi? Hatasız ürün almak müşterinin hakkı değil mi? Sonuçta kullanıcı hatası olmayan bir şey.
Hatasızdı ilk geldiğinde. Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum sanırım. Ne zamandır var bilmiyorum ama aldığımda olmadığına eminim çünkü test etmiştim. Fakat gene de kendiliğinden oldu zaman içinde.

Tüketici haklarında 1 ölü piksel bile kusurlu ama servis işi yokuşa vuruyor uğraştıyor.
Tek çare tüketici haklarına başvurup bire bir değişim veya para iadesi hakkı veriyor genelde ürünün piyasası arttığı için çoğu firma para iadesi yapıyor.

Tüketici haklarında 1 ölü piksel bile kusurlu ama servis işi yokuşa vuruyor uğraştıyor.
Tek çare tüketici haklarına başvurup bire bir değişim veya para iadesi hakkı veriyor genelde ürünün piyasası arttığı için çoğu firma para iadesi yapıyor.
Para iadesi alsam, başka monitör almaya yetmeyecek. Kalsın böyle bakalım 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı