Nsslenak Centipat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 67 30 Mayıs 2020 #1 AOC E2343FS modelli monitörümde kendi kendine resimdeki gibi dalgalanma oluyor. Kapat aç yapınca mor sadece sağdaki maviye dönüyor. Bazen de hepsi gidiyor normale dönüyor. Neden olmuş olabilir nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 4FC08FB3-6CF2-42FC-A9F5-16CCE07E4A8A.jpeg 2,6 MB · Görüntüleme: 123 FEF4E612-E73A-49B7-A113-DC1CFE933F98.jpeg 861,9 KB · Görüntüleme: 89 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2020
AOC E2343FS modelli monitörümde kendi kendine resimdeki gibi dalgalanma oluyor. Kapat aç yapınca mor sadece sağdaki maviye dönüyor. Bazen de hepsi gidiyor normale dönüyor. Neden olmuş olabilir nasıl düzeltebilirim?
Vettelin Fedaisi Kilopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #2 G-Menu programını kullanıyorsanız silip monitörü fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?
Nsslenak Centipat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 67 30 Mayıs 2020 #3 Vettelin Fedaisi dedi: G-Menu programını kullanıyorsanız silip monitörü fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz programı bilmiyorum ama monitör üzerinde reset düğmesi var denesem herhangi bir şey olmaz heralde. Vettelin Fedaisi dedi: G-Menu programını kullanıyorsanız silip monitörü fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şuanda denemek için açtım monitörü herhangi bir renk yok ekran gayet düzgün. Panelle ilgili olabilir mi? Son düzenleme: 30 Mayıs 2020
Vettelin Fedaisi dedi: G-Menu programını kullanıyorsanız silip monitörü fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz programı bilmiyorum ama monitör üzerinde reset düğmesi var denesem herhangi bir şey olmaz heralde. Vettelin Fedaisi dedi: G-Menu programını kullanıyorsanız silip monitörü fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şuanda denemek için açtım monitörü herhangi bir renk yok ekran gayet düzgün. Panelle ilgili olabilir mi?