Larkoss Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Merhaba laptop kullanıcısıyım monitör arıyorum bu modeli gördüm. AOC sizce alınır mı? Alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2025
Merhaba laptop kullanıcısıyım monitör arıyorum bu modeli gördüm. AOC sizce alınır mı? Alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim.
Akelv6 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #2 Larkoss dedi: Merhaba laptop kullanıcısıyım monitör arıyorum bu modeli gördüm. AOC sizce alınır mı? Alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda alacağım siz aldıysanız kötü ve iyi yanlarını açıklar mısınız?
Larkoss dedi: Merhaba laptop kullanıcısıyım monitör arıyorum bu modeli gördüm. AOC sizce alınır mı? Alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda alacağım siz aldıysanız kötü ve iyi yanlarını açıklar mısınız?
Larkoss Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #3 Akelv6 dedi: Yakın zamanda alacağım siz aldıysanız kötü ve iyi yanlarını açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... almadım hocam dell aw2523hf aldım.
Akelv6 dedi: Yakın zamanda alacağım siz aldıysanız kötü ve iyi yanlarını açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... almadım hocam dell aw2523hf aldım.
Akelv6 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #4 Larkoss dedi: Almadım hocam Dell AW2523HF aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam neden vazgeçtiniz sizin aldığınız monitöre bakmıştım 1080p olduğundan vazgeçtim.
Larkoss dedi: Almadım hocam Dell AW2523HF aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam neden vazgeçtiniz sizin aldığınız monitöre bakmıştım 1080p olduğundan vazgeçtim.