Elektronik AOC Q27G2E 2K VA 155Hz Monitör 4999 TL

Ghosting durumunu bilemem ama 5K icin QHD, 165Hz icin ve en ucuz alinabilir 7K IPS, QHD, 144Hz 7K sayarsak guzel fiyat. Budget QHD oyunculugu icin alinabilir ama ghostinge bir bakmak lazim.

VA çok kötü bir panel değil aslında hikayeli oyunlar için fena değil. Burada sırf ghosting, smearing yapıyor diye çok gömülüyor ama FPS oyunları için uygun değil elbette. 2K olması cezbedici.
Hiç mi FPS oyunu oynatmaz hocam? Yıllardır 75Hz TN panel monitör kullanıyorum, ekran hızlı olmasa da görüntü arkasında trace göremiyorum. Üstelik TN panel daha kötü biliyorum ama hiç deneyemedim VA monitör.

Yok ya oynatır ben yıllarca oynadım. Ghosting şiddeti panelden panele değişiyor tabi ama benim gözüme hiç batmazdı.

Eger bu 200Hz Excalibur gibi kabak gibi ghosting olursa boyle gozukebilir ama Hz daha az ve AOC, pek sanmiyorum.

Sana uçak gibi gelir.

Eger bu 200Hz Excalibur gibi kabak gibi ghosting olursa boyle gozukebilir ama Hz daha az ve AOC, pek sanmiyorum.

Eki Görüntüle 1984079
Yok ya bu kadar yoktur. 32 inç Va var bende hiç bu kadar değil. C32G1 modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…