Alexandro_De_Souza Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 58 4 Eylül 2020 #1 AOC Q27G2U 27 monitörde G-Sync açılır mı? Destekliyor mu bu monitör?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 4 Eylül 2020 #2 Hayır, desteklemiyor. Sadece FreeSync desteği var. Artı 0 Eksi
Gamagu Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 424 4 Eylül 2020 #3 Alexandro_De_Souza dedi: AOC Q27G2U 27 monitörde G-Sync açılır mı? Destekliyor mu bu monitör? Genişletmek için tıkla... Bir şekilde G-Sync çalıştırılabiliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Alexandro_De_Souza dedi: AOC Q27G2U 27 monitörde G-Sync açılır mı? Destekliyor mu bu monitör? Genişletmek için tıkla... Bir şekilde G-Sync çalıştırılabiliyor diye biliyorum.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 4 Eylül 2020 #4 27G2U modeli G-Sync uyumlu. O model de her ne kadar VA panel ve 2K olsa da uyumludur diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
27G2U modeli G-Sync uyumlu. O model de her ne kadar VA panel ve 2K olsa da uyumludur diye tahmin ediyorum.
KS KS Alexandro_De_Souza Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 58 4 Eylül 2020 #5 Seradotwav dedi: Hayır, desteklemiyor. Sadece FreeSync desteği var. Genişletmek için tıkla... Peki adaptive Sync var mı? Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Hayır, desteklemiyor. Sadece FreeSync desteği var. Genişletmek için tıkla... Peki adaptive Sync var mı?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 4 Eylül 2020 #6 Alexandro_De_Souza dedi: Peki adaptive Sync var mı? Genişletmek için tıkla... Yazılanlara göre olmadığını gördüm. Artı 0 Eksi
Alexandro_De_Souza dedi: Peki adaptive Sync var mı? Genişletmek için tıkla... Yazılanlara göre olmadığını gördüm.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #7 Hocam, FreeSync monitörde DP ile G-Sync açabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hocam, FreeSync monitörde DP ile G-Sync açabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ne carsafi ya Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 723 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 8 Eylül 2020 #8 Seradotwav dedi: Hayır, desteklemiyor. Sadece FreeSync desteği var. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin. Display Port girişi var G-Sync kullanabilir. Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Hayır, desteklemiyor. Sadece FreeSync desteği var. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin. Display Port girişi var G-Sync kullanabilir.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Eylül 2020 #9 ne carsafi ya dedi: Yanlış bilgi vermeyin. Display Port girişi var G-Sync kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam, sitelerde öyle bir bilgi verilmediği için bende öyle yazdım, lakin öğrendim ki açılabiliyormuş bir şekilde ama verimliliği tartışma konusu. Artı 0 Eksi
ne carsafi ya dedi: Yanlış bilgi vermeyin. Display Port girişi var G-Sync kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam, sitelerde öyle bir bilgi verilmediği için bende öyle yazdım, lakin öğrendim ki açılabiliyormuş bir şekilde ama verimliliği tartışma konusu.
ne carsafi ya Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 723 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 8 Eylül 2020 #10 Seradotwav dedi: Hocam, sitelerde öyle bir bilgi verilmediği için bende öyle yazdım, lakin öğrendim ki açılabiliyormuş bir şekilde ama verimliliği tartışma konusu. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı yok. Kullananlae memnun. Arkadaşım kullanıyor G-Sync çok rahat diyor. Bende baktım gerçekten 144 Hz yırtılma yok. Bende alacağım zaten. Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Hocam, sitelerde öyle bir bilgi verilmediği için bende öyle yazdım, lakin öğrendim ki açılabiliyormuş bir şekilde ama verimliliği tartışma konusu. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı yok. Kullananlae memnun. Arkadaşım kullanıyor G-Sync çok rahat diyor. Bende baktım gerçekten 144 Hz yırtılma yok. Bende alacağım zaten.