AOC Q27G2U nasıldır?

CaFein

Decapat
Merhaba arkadaşlar
Bu monitörü almayı düşünüyorum. Genelde FPS tarzı oynuyorum fakat RTX 3070 alacağım için 2K monitör almamı soylediler. Sizce FPS oyunlarında 2K 144 HZ sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 aydır kendim kullanıyorum, son derece memnunum. Hiç bir ışık süzmesi, ghosting problemi yaşamadım. Öneririm.
Hocam nvdianin kendi sitesinde gysnc destekleyen monitörlerde cikmiyormus dogrumudur? Ekran kartı ne kullanıyorsunuz

Hocam nvdianin kendi sitesinde gysnc destekleyen monitörlerde cikmiyormus dogrumudur? Ekran kartı ne kullanıyorsunuz
GTX 980 Ti kullanıyorum. G-Sync desteği bulunmuyor ancak açılabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende aynısından kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Renkler falan gayet güzel ışık süzmesi bende de olmadı.

Bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum fiyat da incehesap ta gayet uygun.

Hocam genelde FPS valorant LoL csgo fakat arada hikayeleri oyunlar oynuyorum 2 k 144 Hz FPS oyunlarında pek tercih edilmiyormus galiba
VALORANT, LoL, CSGO, Fortnite gibi oyunlarda 3070 ile en ufak sıkıntı yaşamazsınız. Güncel hikayeli oyunlarda ise grafik ayarlarınızı kısarak 144FPS alırsanız 144Hz görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…