Peki bu monitör alınır mı sizce 2k ıps panelde 1.07 milyar renk olarak ve fiyat olarak en beğendiğim monitör bu şuan MSI modellerinde çok sorun yaşayan olduğunu gördüm, Dell çok iyi ama 16 milyon renk, geriye benim için LG kalıyor onlarında konsantrast oranları iyi değil demişler kararsızım. Belki 20 yıldır LG kullanırım hiç sorun yaşatmadılar panel kalite malzemesi olarak. Var mıdır önereceğiniz model.@DobraKobra Native G-SYNC yok, G-SYNC Compatible sadece. Native G-SYNC icin monitorde G-SYNC cipi bulunmasi gerekir ki o da piyasada cok az modelde olan bir durum ve G-SYNC cipi bulunan modellerin fiyati ucuk oluyor.
1 ms değil monitör ama güzel monitördür. Tavsiye ederim.
G-Sync özelliği varsa da kullanmadım, detaylı bilmiyorum. İlgili yerlerde bahsediliyordur olup olmadığı.Hocam memnun musunuz monitörden. Bende 2k IPS panel 1.07 milyar renk aralığında bir monitör arıyorum ama bulamadım. Bir de monitörde G-Sync özelliği var mı bilgilendirirseniz sevinirim.
@Rapunzel1 kral selamın aleyküm birebirde mesaj atılmıyor burdan yazmak zorunda kaldım bir şey danışmak istiyorum aynı monitörü bende kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır ama şöyle bir durum var ki o süre zarfında monitör baya fazla ısınıyor aynı şey senin monitörde de var mı bir sorun yaratır mı ? yardımcı olursan sevinirim
@Rapunzel1 kral selamın aleyküm birebirde mesaj atılmıyor burdan yazmak zorunda kaldım bir şey danışmak istiyorum aynı monitörü bende kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır ama şöyle bir durum var ki o süre zarfında monitör baya fazla ısınıyor aynı şey senin monitörde de var mı bir sorun yaratır mı ? yardımcı olursan sevinirim
1ms GTG dediği aslında Grey to Grey. yani gri tonlamalarda bu tepkimeye ulaşabilir demekti sanırım.AOC için 1ms GtG demiş. Gerçek 1ms olmuyor mu ?
Bugün elime geçti. LG UltraGear 27GR75Q-B modeliyle AOC Q27g4X modeli arasında kalmıştım. LG 10.400, AOC 9.400 TL idi.
Tercihimi AOC'den yana yaptım.
AOC'ye içim daha çok ısındı, öyle süper anlamam monitörlerin delisi değilimdir ama 24 yaşındayım teknolojiden geri değilim.
10 numara 5 yıldız monitör AOC. İyi ki AOC'yi tercih etmişim. Her şeyiyle mükemmel, inceliği kalitesi tasarımı, ekranın çerçevesizliği. Aşırı bir şekilde öneririm. Fiyatının değil 9K 14K olması gerekir öyle deyim. Yardımcı olması dileğiyle.
Evet, halen kullanıyorum, geçtiğimiz ay oyun için de kasa topladım, mükemmel. Büyüklüğü de gayet iyi geliyor eskiden büyük geliyordu artık alıştım. Sözüm tamamen meclisten dışarı ve sadece deyim olarak kullanacağım, 24 inç almak aptallıktır bile derim, 27 inç mis mis. Lakin gözüm yoruluyor kullanırken, parlaklık ışık ayarıyla vs belki çözülebilir, ama suni göz yaşı kullanmanızı öneririm uzun süre ekrana bakıyorsanız. Kendim yazı işleri iş döküman, word, excel için 1920x1080 boyutta kullanıyorum, öbür türlü 2k çok küçük kalıyor ve gözümü kısmak zorunda kalıyorum, ama oyunda tam bir canavar 2k, çok memnunum. Kişisel yorumumdur, sevgiler.Merhaba hocam hala kullanıyor musun monitörü? Bende bu ürünü almayı düşünüyorum.
Evet, halen kullanıyorum, geçtiğimiz ay oyun için de kasa topladım, mükemmel. Büyüklüğü de gayet iyi geliyor eskiden büyük geliyordu artık alıştım. Sözüm tamamen meclisten dışarı ve sadece deyim olarak kullanacağım, 24 inç almak aptallıktır bile derim, 27 inç mis mis. Lakin gözüm yoruluyor kullanırken, parlaklık ışık ayarıyla vs belki çözülebilir, ama suni göz yaşı kullanmanızı öneririm uzun süre ekrana bakıyorsanız. Kendim yazı işleri iş doküman, Word, Excel için 1920x1080 boyutta kullanıyorum, öbür türlü 2K çok küçük kalıyor ve gözümü kısmak zorunda kalıyorum, ama oyunda tam bir canavar 2K, çok memnunum. Kişisel yorumumdur, sevgiler.
Şöyle bir durum var, ben 144Hz'den yukarıya alamadım görüntü ayarını, belki düzeltiyordur ama uğraşmadım, ekleyim dedim.