N nova23 Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 310 9 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar bu monitör alınır mı? Ya da daha iyi önerileriniz varsa yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Amazon.com.tr
Arkadaşlar bu monitör alınır mı? Ya da daha iyi önerileriniz varsa yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Amazon.com.tr
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 9 Ekim 2024 #2 nova23 dedi: Arkadaşlar bu monitör alınır mı? Ya da daha iyi önerileriniz varsa yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alınır ama daha güzelleri vardır eminimki.
nova23 dedi: Arkadaşlar bu monitör alınır mı? Ya da daha iyi önerileriniz varsa yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alınır ama daha güzelleri vardır eminimki.
N nova23 Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 310 9 Ekim 2024 #3 CosmicPaweTR dedi: Alınır ama daha güzelleri vardır eminimki. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu nasıl bu 2000 tl daha ucuz aradaki farka değer mi sizce? AOC Q27G2S/EU Monitör AOC Q27G2S/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
CosmicPaweTR dedi: Alınır ama daha güzelleri vardır eminimki. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu nasıl bu 2000 tl daha ucuz aradaki farka değer mi sizce? AOC Q27G2S/EU Monitör AOC Q27G2S/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 9 Ekim 2024 #4 nova23 dedi: Hocam peki bu nasıl bu 2000 tl daha ucuz aradaki farka değer mi sizce? AOC Q27G2S/EU Monitör AOC Q27G2S/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Kötü bir monitör alınmaz. nova23 dedi: Hocam peki bu nasıl bu 2000 tl daha ucuz aradaki farka değer mi sizce? AOC Q27G2S/EU Monitör AOC Q27G2S/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Hocam ben yanlış monitöre bakmışım kusura bakmayın. Alınır bence.
nova23 dedi: Hocam peki bu nasıl bu 2000 tl daha ucuz aradaki farka değer mi sizce? AOC Q27G2S/EU Monitör AOC Q27G2S/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Kötü bir monitör alınmaz. nova23 dedi: Hocam peki bu nasıl bu 2000 tl daha ucuz aradaki farka değer mi sizce? AOC Q27G2S/EU Monitör AOC Q27G2S/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Hocam ben yanlış monitöre bakmışım kusura bakmayın. Alınır bence.
N Nightistaken Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 98 9 Ekim 2024 #5 Bugün elime ulaştı çok kullanmadım ama memnunum.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #6 Nightistaken dedi: Bugün elime ulaştı çok kullanmadım ama memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, memnun musunuz acaba? G272qpf E2 ile arasında kaldım. Hangisini alsam acaba?
Nightistaken dedi: Bugün elime ulaştı çok kullanmadım ama memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, memnun musunuz acaba? G272qpf E2 ile arasında kaldım. Hangisini alsam acaba?
N Nightistaken Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 98 16 Ekim 2024 #7 xrr65 dedi: Hocam merhaba, memnun musunuz acaba? G272qpf E2 ile arasında kaldım. Hangisini alsam acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de o monitorü düşünmüştüm sonradan 2 hafta araştırdım AOC'ye karar kıldım memnunum MSI'da MAG serisini övüyorlar daha çok.
xrr65 dedi: Hocam merhaba, memnun musunuz acaba? G272qpf E2 ile arasında kaldım. Hangisini alsam acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de o monitorü düşünmüştüm sonradan 2 hafta araştırdım AOC'ye karar kıldım memnunum MSI'da MAG serisini övüyorlar daha çok.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #8 Nightistaken dedi: Ben de o monitorü düşünmüştüm sonradan 2 hafta araştırdım AOC'ye karar kıldım memnunum MSI'da MAG serisini övüyorlar daha çok. Genişletmek için tıkla... Hocam Philips'in bir monitör ünü önerdiler banada AOC ile aynı panelmiş onu alacağım bende, sizde ısınma sorunu var mı ?
Nightistaken dedi: Ben de o monitorü düşünmüştüm sonradan 2 hafta araştırdım AOC'ye karar kıldım memnunum MSI'da MAG serisini övüyorlar daha çok. Genişletmek için tıkla... Hocam Philips'in bir monitör ünü önerdiler banada AOC ile aynı panelmiş onu alacağım bende, sizde ısınma sorunu var mı ?
N Nightistaken Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 98 16 Ekim 2024 #9 xrr65 dedi: Hocam Philips'in bir monitör ünü önerdiler bana da AOC ile aynı panelmiş onu alacağım bende, sizde ısınma sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam ben sıcaklığına hiç bakmadım belki adaptör içinde olduğu için ısınıyordur.
xrr65 dedi: Hocam Philips'in bir monitör ünü önerdiler bana da AOC ile aynı panelmiş onu alacağım bende, sizde ısınma sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam ben sıcaklığına hiç bakmadım belki adaptör içinde olduğu için ısınıyordur.