Arkadaşlar bu monitör alınır mı? Ya da daha iyi önerileriniz varsa yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Alınır ama daha güzelleri vardır eminimki.Arkadaşlar bu monitör alınır mı? Ya da daha iyi önerileriniz varsa yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Hocam peki bu nasıl bu 2000 tl daha ucuz aradaki farka değer mi sizce?Alınır ama daha güzelleri vardır eminimki.
Kötü bir monitör alınmaz.Hocam peki bu nasıl bu 2000 tl daha ucuz aradaki farka değer mi sizce?
![]()
AOC Q27G2S/EU Monitör
AOC Q27G2S/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam ben yanlış monitöre bakmışım kusura bakmayın. Alınır bence.Hocam peki bu nasıl bu 2000 tl daha ucuz aradaki farka değer mi sizce?
![]()
AOC Q27G2S/EU Monitör
AOC Q27G2S/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bugün elime ulaştı çok kullanmadım ama memnunum.
Hocam merhaba, memnun musunuz acaba?
G272qpf E2 ile arasında kaldım. Hangisini alsam acaba?
Hocam Philips'in bir monitör ünü önerdiler banada AOC ile aynı panelmiş onu alacağım bende, sizde ısınma sorunu var mı ?Ben de o monitorü düşünmüştüm sonradan 2 hafta araştırdım AOC'ye karar kıldım memnunum MSI'da MAG serisini övüyorlar daha çok.
Hocam Philips'in bir monitör ünü önerdiler bana da AOC ile aynı panelmiş onu alacağım bende, sizde ısınma sorunu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.