AOC Q27g4X vs ASUS VG27AQ3A

Bütçe
10000
24g4x aldım renkleri çok kalitesiz geldi gözüme

Q27G4X goruntu kalitesi olarak daha iyi bir model. VG27AQ3A'nin maksimum parlakligi ve kontrast orani Q27G4X'e kiyasla zayif. Q27G4X maksimum parlaklikta 370 nit goruyorken VG27AQ3A 260 nit goruyor, VG27AQ3A kontrastta 1000:1 gorurken Q27G4X ise 1300:1 goruyor. Tabii panel piyangosuna bagli olarak degerlerde sapma olabilir ama Q27G4X bu sapmalari goz onunde bulundurdugumuzda da her halukarda cok daha iyi bir model.

Q27G4X yerine dusunulebilecek tek model MSI MAG 274QRFW ama aradaki 1000 TL farka deger mi, bunun kararini sana birakiyorum, MAG 274QRFW'nin maksimum parlakligi daha yuksek o kadar, renk gamutu ve kontrast orani olarak Q27G4X ile ayni sayilirlar. Yani aradaki fiyat farkini maksimum parlakliga veriyorsun sadece.

Bu mesajları okuyarak Q27G4X aldım 3 ay önce 3 ayda ekranda lekelenme oldu iç kısmında. Garantisi de leş bir firma. Herkes şikayetçi. Tecpro diye süreçleri sakız gibi uzatan birileri. Hepsiburada'dan almıştım bugün kargoladım geri bakalım ne cevap gelecek.

Sanssizlik olmus hocam, gecmis olsun. Monitor cok iyi ama garanti maalesef pek iyi degil, aslinda Turkiye'de iyi isleyen pek de garanti yok ama neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…