AOC Q27g4X vs ASUS XG27acs

Angelas

Hectopat
Herkese selamlar. Intel i5 13600K - XFX MERC RX 6800 XT sistemle kullanmak için monitör araştırıyordum en son bu ikisi mantıklı geldi. IPS ekran arıyorum özellikle ve renklerin iyi olması önemli, yüksek Hz'de 10 bit görüntü verebiliyor mu acaba bunlar? Bir de Hepsiburada veya Vatan'da gördüm buralardan ölü pikselde vs. sorun yaşar mıyım acaba? Şimdiden teşekkürler.

aoc olan 8 bit + frc bunu kullanmış biri yada desteğe yazarsanız cevaplayabilir ama destek tam vakıf mıdır orası şüpheli

Merhaba ben de şu an bu sorudayım. Hsngi monitörü seçmeliyim? Siz aldınız mı bilgi verebilir misiniz?

Merhaba ben de şu an bu sorudayım. Hsngi monitörü seçmeliyim? Siz aldınız mı bilgi verebilir misiniz?
Merhaba Q27G4X aldım 9599'a sorun yaşadığım için iade ettim ve sonrasında Msi 274QRF QD E2 adlı monitörü aldım 11599'a ve iyi ki sorun yaşamışım yoksa iade edip bunu almazdım muhtemelen çünkü 1080den sonra güzel gelmişti. Asus olanı bilmiyorum açıkçası ama bunun renkleri ve parlaklığı bariz üstün bahsettiğim modelden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı