AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms alınır mı?

Hocam G65B çok cazip 240Hz ama VA panel yorumları beni soğuttu.

Ben kullanıyorum arkadaşın dedği gibi çoğu IPS'den üstün ve çok güzel bir siyah kalitesi var bir de Tizen sistemi var içinde.

Ben kullanıyorum arkadaşın dedği gibi çoğu IPS'den üstün ve çok güzel bir siyah kalitesi var bir de Tizen sistemi var içinde.
Mantıklı bir tercih olabilir ama curved ekran tercihim dışında hocam dediğim gibi fazla rekabetçi oyun oynayan biri değilim renk ayarları iyi olan 2k monitör arayışındayım.

ASUS TUF Gaming VG27AQ3A iyi bir tercih olurmu sizce?

Mantıklı bir tercih olabilir ama Curved ekran tercihim dışında hocam dediğim gibi fazla rekabetçi oyun oynayan biri değilim renk ayarları iyi olan 2K monitör arayışındayım.

Curved oldugundan bende ilk başta garipsedim fakat 1 haftada alıştım inanın flat monitörde kullanmış biri olarak çok bir fark olmadıgını söylemiş olayım.

Mantıklı bir tercih olabilir ama Curved ekran tercihim dışında hocam dediğim gibi fazla rekabetçi oyun oynayan biri değilim renk ayarları iyi olan 2K monitör arayışındayım.

G65B'nin renkleri iyi zaten, pişman etmez. Kontrast oranı da yüksek, haliyle daha iyi bir görüntü kalitesi sunar. Renk gamutu düşük olmasın diye quantum dot kullanmışlar G65B de. İnceleme verileri de iyi çıkıyor.

Curved oldugundan bende ilk başta garipsedim fakat 1 haftada alıştım inanın flat monitörde kullanmış biri olarak çok bir fark olmadıgını söylemiş olayım.
Va panel ile ips arasında fark nedir forumlarda neden herkes va alınmaz dandik diyip duruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…