AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms alınır mı?

Alienware Aw3225dm ve mag275cqrf qd e2 görüntü kalitesi açısından daha mantıklı.
2side va ve curved ama senin tavsiyelerine güveniyorum zaten sorun yok Dell 32 inc onu eledim ama bu msi ile odyssey g65b hangisini ucuz alabilirsem onu alacağım artık, gerci daha 15-20 gün sürem var

@bluerr hocam bu adam iyi biliyor bu adama sorun. Sayesinde Samsung G65B aldım bütçeniz 10k ve üzerine çıkarsa gayet iyidir alabilirsiniz.
Bu arada sormuş olayım G65B'den memnun musunuz? Yapılması gereken ayarları hakkında bilginiz var mı? Bende sipariş verdim

Bu arada sormuş olayım G65B'den memnun musunuz? Yapılması gereken ayarları hakkında bilginiz var mı? Bende sipariş verdim
Ne kadara siparis verdiniz hocam alanlar genelde memnun. Ayarları için şu şekilde güzel oluyor diyorlar. HDR açık olarak, keskinliği de 12 olarak kullanıyorum. Lokal karartma standart ve kontrast iyileştirici düşükte. Ayrica renk modu da standart da. Oyun modum açık,

Ayarlar için teşekkürler hocam.9600'den sipariş verdim gün içinde teslim edilecek şeklinde görünüyor henüz kargoya verilmese de evet alanlar genelde memnun ama tek korkum ölü piksel çıkan çok kişi var umarım o şanssızlardan biri olmam

Umarım sorunsuz gelir ama olursada değişimi yapıyorlarmış sorun olmuyormuş

Umarım sorunsuz gelir ama olursada değişimi yapıyorlarmış sorun olmuyormuş
Evet değişimden yana bir sıkıntı yokmuş ama bu forumda okuduğum kadarıyla bir arkadaşa 3 kere birine de 6 kere üst üste ölü piksel gelmiş o beni biraz korkuttu onun dışında kullanan herkes çok memnun..çoğu kişi IPS gibi VA panel diyor,genelde fifa oynayıp günlük dizi belgesel için kullandığımdan bana uygun.

3 veya 6 kere denk geleceğini düşünmüyorum ya, açıkçası ben alsam yanlarda rahatsiz etmiyeyecek yerde 1-2 tane çıksa iade veya değişimle uğraşmam heralde

3 veya 6 kere denk geleceğini düşünmüyorum ya, açıkçası ben alsam yanlarda rahatsiz etmiyeyecek yerde 1-2 tane çıksa iade veya değişimle uğraşmam heralde
Sadece testlerde görünse problem yapmam ama günlük kullanımda fark edilirse iade düşünürüm herhalde hocam,gün içinde tarafıma ulaştığında ayrıca deneyimlerimi paylaşırım diğer arkadaşlar da faydalanır

Tamamdır bende merak ediyorum kral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…