Selamlar hocam,öncelikle kusura bakma bugün inceleme gerçekleştiremedim zira bugün plananan teslimat olarak ayarlanmasına rağmen bugün ürünüm teslim edilmedi ve gerek canlı destek gerek whatsapp hattından herhangi bir destek alamadığım için ürünüm henüz kargo bekleniyor kısmında görünüyor.Biraz can sıkıcı bir durum.
Bugün teslim edilememesini geçtim fakat herhangi bir bilgi de verilmiyor,pazartesi günü teslim alırsam gerekli incelemeleri sağlayacağım.
Selamlar hocam,öncelikle kusura bakma bugün inceleme gerçekleştiremedim zira bugün plananan teslimat olarak ayarlanmasına rağmen bugün ürünüm teslim edilmedi ve gerek canlı destek gerek whatsapp hattından herhangi bir destek alamadığım için ürünüm henüz kargo bekleniyor kısmında görünüyor.Biraz can sıkıcı bir durum.
Bugün teslim edilememesini geçtim fakat herhangi bir bilgi de verilmiyor,pazartesi günü teslim alırsam gerekli incelemeleri sağlayacağım.
Dead by Daylight mı oynuyorsun ona göre oyun içide yapman gereken ayarlar var G65B VA panel oldugu için kontrast oranı yüksek siyahlar net yani oyun içi NVIDIA filtresi kullanabilirsin AMD tarafı hakkında bilgim yok.
Dead by Daylight mı oynuyorsun ona göre oyun içide yapman gereken ayarlar var G65B VA panel oldugu için kontrast oranı yüksek siyahlar net yani oyun içi NVIDIA filtresi kullanabilirsin AMD tarafı hakkında bilgim yok.
G65B elime ulaştı monitör genel olarak dizi film izleyenler için ideal ama rekabetçi oyunlarda bile 240 hz iyi şekilde hissediliyor onu söylemeliyim.
Sol üstte küçük bir ölü piksel çıktı,sadece beyaz ışıkta görünüyor bu yüzden önemsemedim. Önemsemeli miyim bilmiyorum...
Renklerinin canlı olduğunu söylemeliyim ve kavisli monitöre birkaç dakikada alıştım.Falan odadan girdiğimde kenardan bakınca ekran lacivertimsi görünüyor bu kavisli monitörde normal mi bilmiyorum...
Ayarları netlik 12 ve biraz parlaklık arttırarak yaptım. HDR,VRR,Ekran kartı ayarları ve diğerleri için ne yapmalıyım bilmiyorum ama RGB ışığı açınca aşırı ısındığını söylemeliyim ( RGB sevmediğim için dezavantaj değil )
Ürünün ayakları masamın yarısını kaplıyor ve monitör gözümün içine giriyor bu yüzden monitör standı sipariş ettim.Üründen genel olarak memnunum.Fakat en iyi ayarlar konusunda bilgi sahibi biri varsa sevinirim.
Bu arada ghosting neredeyse hiç yok.