AOC Q3279VWF 75Hz Monitörde Tüm Oyunlar 60 FPS'e Kilitli

ejderfunk

Kilopat
Dün AOC Q3279VWF 75Hz monitör aldım. Kendi kutusundan çıkan DP kablosunu kullanıyorum, görüntü ayarlarından monitörü 75Hz yaptım aygıt yöneticisinden monitör sürücüsünü güncelleştirdim ama her şeye rağmen oyunlar 60FPS'de kilitli olarak çalışıyor. V-Sync kapalıyken bile durum aynı.

Sistemim:
  • R7 3700X
  • RTX 2080
  • 16 GB 3000MHz RAM
  • Windows 10 V1903

DDU yazılımı ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Sürücüyü tekrar kurun.

Ben de aynı monitörü kullanıyorum. Nvidia denetim masasındaki ayarları kontrol et. Oyunlarda frekansı 60'a düşürüyor olabilirsin. Bende böyle bir sorun yok.

Ben de aynı monitörü kullanıyorum. Nvidia denetim masasındaki ayarları kontrol et. Oyunlarda frekansı 60'a düşürüyor olabilirsin. Bende böyle bir sorun yok.
Temiz bir format attım ama durum hala aynı nvidia ayarlarına hiç dokunmadım.

Nvidia denetim masasında frekans vs. seçimi var. Bir kontrol et. Ben kullanıyorum hocam aynı monitörü. Bu arada sistemine göre zayıf kaldığını biliyorsundur bu monitörün. Ben R5 2600x ve GTX1070 ile kullanıyorum.

RTX 2080 4K kartı değil malesef 4K monitörüm vardı sattım bunu aldım. Bu kart tam bir 2K kartı hatta 75Hz fazla bile bu karta bazı oyunlarda.
Biraz önce birkaç oyun denedim PUBG ve Unravel Two oyunlarında 75Hz de sabit kaldı.

Denediğim 60FPS'de sabit kalan oyunlar:
  • MK 11
  • Tekken 7
  • Control
  • GTA V
  • COD MW 3 Multiplayer
Bu bazı oyunların 60FPS'de kilitli olduğu anlamına geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…