AOC Q3279VWF Nasıl?

celox5901

Decapat

Bu monitör hakkındaki görüşleriniz neler acaba? 5700 XT için alacağım, daha çok hikayeli ve yüksek grafik isteyen oyunlar oynuyorum ve büyük bir monitör istiyorum ama bazı kötü yorumlarda gördüm buraya da bir sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
5ms tepki süresi hoş olmamış tabi. Bahsettiğiniz tarzdaki oyunlar için genelde ips panel önerilir. Bence 27'' bir monitör size yetecektir. 31" monitörün gerekli olduğu bir oyun düşünemiyorum. Bu monitör fena durmuyor. Ama illaki 30" istiyorum diyorsanız seçim sizin.

Attığınız monitör 2 k çözünürlükte değil.Ben hikayeli oyun oynuyorum dedim daha yavaş oyunlar böyle bir durumda ms önemli mi ki ?

Monitörün kullanıcısıyım. 5 ms ile 1 ms farkını hissedecek kadar oyun oynamıyorum sanırım, benim için bir sorunu yok. Monitörün tek sevmediğim tarafı siyahlarda renklerdeki geçişleri görüyorsun (griye doğru veya piksel piksel renk). Tek sıkıntım o onun dışında memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…