nitro07
Decapat
Merhaba arkadaşlar. Bu monitörü sipariş verdim ve hafta içinde tarafıma teslim edilmiş olur. Neden bunu tercih ettiniz diyeceksiniz? Öncelikle FPS oyunlarında daha iyi görüş ve performans sağlayabilmek için. Ürünü dizüstü bilgisayarıma Display Port kullanarak bağlamak istiyorum.
AOC 24" G2460PF Özellikleri:
*144Hz *TN Panel *24 inch *DP / HDMI var *FreeSync var
Dizüstü bilgisayar Özelliklerim:
* i7 işlemci *16 RAM*1070 OC 8gb NVIDIA Ekran Kartı *HDMI var, DP yok Mini Display Port girişi var. *Gync var.
Yukarıda paylaşmış olduğum özelliklerden de anlaşılacağı üzere DP slot dizüstümde bulunmamaktadır. HDMI üzerinden bağlantı kurmam yeterli olacak mıdır yoksa MiniDP to DP dönüştürücü kablo almamda fayda mı vardır? Bir PlayStation görevi görecek makinem için masaüstü verimi sağlamasa bile ciddi görüntü/akış farkları olacak mıdır? Ekstradan soğutucu ve bir tane MSI klavye siparişi verdim. Fikirlerinizi bekliyorum.
AOC 24" G2460PF Özellikleri:
*144Hz *TN Panel *24 inch *DP / HDMI var *FreeSync var
Dizüstü bilgisayar Özelliklerim:
* i7 işlemci *16 RAM*1070 OC 8gb NVIDIA Ekran Kartı *HDMI var, DP yok Mini Display Port girişi var. *Gync var.
Yukarıda paylaşmış olduğum özelliklerden de anlaşılacağı üzere DP slot dizüstümde bulunmamaktadır. HDMI üzerinden bağlantı kurmam yeterli olacak mıdır yoksa MiniDP to DP dönüştürücü kablo almamda fayda mı vardır? Bir PlayStation görevi görecek makinem için masaüstü verimi sağlamasa bile ciddi görüntü/akış farkları olacak mıdır? Ekstradan soğutucu ve bir tane MSI klavye siparişi verdim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: