AOC24 G2460PF ve dizüstü bilgisayar uyum sağlar mı?

nitro07

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Bu monitörü sipariş verdim ve hafta içinde tarafıma teslim edilmiş olur. Neden bunu tercih ettiniz diyeceksiniz? Öncelikle FPS oyunlarında daha iyi görüş ve performans sağlayabilmek için. Ürünü dizüstü bilgisayarıma Display Port kullanarak bağlamak istiyorum.

AOC 24" G2460PF Özellikleri:

*144Hz *TN Panel *24 inch *DP / HDMI var *FreeSync var

Dizüstü bilgisayar Özelliklerim:
* i7 işlemci *16 RAM*1070 OC 8gb NVIDIA Ekran Kartı *HDMI var, DP yok Mini Display Port girişi var. *Gync var.

Yukarıda paylaşmış olduğum özelliklerden de anlaşılacağı üzere DP slot dizüstümde bulunmamaktadır. HDMI üzerinden bağlantı kurmam yeterli olacak mıdır yoksa MiniDP to DP dönüştürücü kablo almamda fayda mı vardır? Bir PlayStation görevi görecek makinem için masaüstü verimi sağlamasa bile ciddi görüntü/akış farkları olacak mıdır? Ekstradan soğutucu ve bir tane MSI klavye siparişi verdim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bu monitörü sipariş verdim ve hafta içinde tarafıma teslim edilmiş olur. Neden bunu tercih ettiniz diyeceksiniz? Öncelikle FPS oyunlarında daha iyi görüş ve performans sağlayabilmek için. Ürünü dizüstü bilgisayarıma Display Port kullanarak bağlamak istiyorum.

AOC 24" G2460PF özellikleri:

*144Hz *TN panel *24 inch *DP / HDMI var *FreeSync var.

Dizüstü bilgisayar özelliklerim:
* i7 işlemci *16 RAM*1070 OC 8 GB NVIDIA ekran kartı *HDMI var, DP yok mini Display Port girişi var. *Gync var.

Yukarıda paylaşmış olduğum özelliklerden de anlaşılacağı üzere DP slot dizüstümde bulunmamaktadır. HDMI üzerinden bağlantı kurmam yeterli olacak mıdır yoksa minidp to DP dönüştürücü kablo almamda fayda mı vardır? Bir PlayStation görevi görecek makinem için masaüstü verimi sağlamasa bile ciddi görüntü/akış farkları olacak mıdır? Ekstradan soğutucu ve bir tane MSI klavye siparişi verdim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Saglar hmdi la 120 Hz alirsin monitor yuzunden minidisplay Display Port'la 144Hz alirsin ayni kombinasyonu ben kullaniyorum HDMI 144 alamazsin monitor desteklemiyor.

Saglar hmdi la 120 Hz alirsin monitor yuzunden minidisplay Display Port'la 144Hz alirsin ayni kombinasyonu ben kullaniyorum HDMI 144 alamazsin monitor desteklemiyor.

evet ben de hızın 122 Hz de sabitlendiğini okudum. En mantıklısı söylediğiniz gibi DP ile bağlantı kurmak oluyor. Gerekirse dönüştürücü kablo alayım.

Evet ben de hızın 122 Hz'de sabitlendiğini okudum. En mantıklısı söylediğiniz gibi DP ile bağlantı kurmak oluyor. Gerekirse dönüştürücü kablo alayım.

Kablo alsaniza direkt display e mini display kablo alon Paugge guzel performansli minidisplay laptopa takin monitore de dipslay takin 144 alin monotor desteklemiyor HDMI'la 144'u hmdi surumu eski.

Kablo alsaniza direkt display e mini display kablo alon Paugge guzel performansli minidisplay laptopa takin monitore de dipslay takin 144 alin monotor desteklemiyor HDMI'la 144'u hmdi surumu eski.

Monitör gelir şimdi muhtemelen DP ve HDMI kablo dahil ederler. O halde şu ürünü sipariş geçiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı