rrocky7 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming Laptop Ekran kartı: GTX 1650 İşlemci: İntel i5 10. Nesil Ram 8 GB Hafıza 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Bugün 00:20 #1 Monitörümü standarttan başka bir moda çekince renkler kayıyor. Sebebi ne olabilir? Markası AOC24G42E. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-10-29 saat 00.13.25_8a243c00.jpg 42,9 KB · Görüntüleme: 15 Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:37
Monitörümü standarttan başka bir moda çekince renkler kayıyor. Sebebi ne olabilir? Markası AOC24G42E.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.317 Çözümler 53 Bugün 00:45 #2 rrocky7 dedi: Monitörümü standarttan başka bir moda çekince renkler kayıyor. Sebebi ne olabilir? Markası AOC24G42E. Genişletmek için tıkla... Birçok mod olur genellikle 1-2 tanesi adam gibi oluyor. Düzgün olanı kullan.
rrocky7 dedi: Monitörümü standarttan başka bir moda çekince renkler kayıyor. Sebebi ne olabilir? Markası AOC24G42E. Genişletmek için tıkla... Birçok mod olur genellikle 1-2 tanesi adam gibi oluyor. Düzgün olanı kullan.
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 694 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:46 #3 rrocky7 dedi: Monitörümü standarttan başka bir moda çekince renkler kayıyor. Sebebi ne olabilir? Markası AOC24G42E. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var standart moda alıp renk ayarlarını vs. bilgisayardan yapıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:01
rrocky7 dedi: Monitörümü standarttan başka bir moda çekince renkler kayıyor. Sebebi ne olabilir? Markası AOC24G42E. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var standart moda alıp renk ayarlarını vs. bilgisayardan yapıyorum.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.794 Makaleler 13 Çözümler 705 Bugün 01:01 #4 Ne zaman, nereden aldınız hocam?
A agrofea Decipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 1.269 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:05 #5 HDR kapat. Ekran kartının 8 bit renk derinliğine getir. Bir de GtG en düşüğe getirme bırak 2ms tepki süresi olsun. Renkleri öldürür. Dandik monitörlerde hep olur. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 02:00
HDR kapat. Ekran kartının 8 bit renk derinliğine getir. Bir de GtG en düşüğe getirme bırak 2ms tepki süresi olsun. Renkleri öldürür. Dandik monitörlerde hep olur.
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 694 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:08 #6 agrofea dedi: HDR kapat. Ekran kartının 8 bit renk derinliğine getir. Bir de GtG en düşüğe getirme bırak 2ms tepki süresi olsun. Renkleri öldürür. Dandik monitörlerde hep olur. Genişletmek için tıkla... Dedikleriniz hepsini bu sorunu yaşadığımda denemiştim ve işe yaramamıştı. Sadece monitörden modu standarta alınca çözülmüştü.
agrofea dedi: HDR kapat. Ekran kartının 8 bit renk derinliğine getir. Bir de GtG en düşüğe getirme bırak 2ms tepki süresi olsun. Renkleri öldürür. Dandik monitörlerde hep olur. Genişletmek için tıkla... Dedikleriniz hepsini bu sorunu yaşadığımda denemiştim ve işe yaramamıştı. Sadece monitörden modu standarta alınca çözülmüştü.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.317 Çözümler 53 Bugün 01:57 #7 En başta dediğim gibi forumda yaşayan arkadaş görmüştüm. Standart mod dışındakilerin çoğu bozuyordu bayağı.
En başta dediğim gibi forumda yaşayan arkadaş görmüştüm. Standart mod dışındakilerin çoğu bozuyordu bayağı.