S s226 Attopat Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 56 Çarşamba 21:10 #11 rrocky7 dedi: FPS alıyordum arada daha canlı oluyor diye onda da kırmızılar bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Gamma düştüğü için canlı bir görüntü gibi oluyordur ama iyi olmaz. Karanlık sahne açıp standart ile FPS moduna tekrar bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS modunun amacı karanlık sahneleri daha parlak gösterip FPS oyunlarında avantaj sağlamak. Görüntü kalitesi iyi olmaz bu modun.
rrocky7 dedi: FPS alıyordum arada daha canlı oluyor diye onda da kırmızılar bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Gamma düştüğü için canlı bir görüntü gibi oluyordur ama iyi olmaz. Karanlık sahne açıp standart ile FPS moduna tekrar bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS modunun amacı karanlık sahneleri daha parlak gösterip FPS oyunlarında avantaj sağlamak. Görüntü kalitesi iyi olmaz bu modun.
rrocky7 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming Laptop Ekran kartı: GTX 1650 İşlemci: İntel i5 10. Nesil Ram 8 GB Hafıza 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:13 #12 Baktım standartta sarı olan FPS'de turuncu oluyor alakası var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 00:00
S s226 Attopat Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 56 Çarşamba 21:15 #13 rrocky7 dedi: Baktım standartta sarı olan FPS'de turuncu oluyor alakası var mıdır? Genişletmek için tıkla... FPS modunu boşuna kullanmayın. Pazarlama amaçlı koyuluyor.
rrocky7 dedi: Baktım standartta sarı olan FPS'de turuncu oluyor alakası var mıdır? Genişletmek için tıkla... FPS modunu boşuna kullanmayın. Pazarlama amaçlı koyuluyor.
rrocky7 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming Laptop Ekran kartı: GTX 1650 İşlemci: İntel i5 10. Nesil Ram 8 GB Hafıza 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:16 #14 Eyvallah hocam. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 00:00