AOCI2367FM mi ? VIEWSONIC VX2363SMHL-W mi ?

Onur Ücel

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Arkadaşlar hem Grafik hem de Oyun Oynayacağım (bf3-bf4) bir monitör araştırıyorum. 2 monitör arasında kaldım.

Aoc nin özellikleri 23" IPS LED 1920x1080 5ms 2xhdmi Analog vga
viewsonic nin özellikleri 23" IPS LED 1920x1080 2ms Analog - HDMI - mhl 2ms Normalde 5ms ama 2ms düşebiliyormuş.

Fiyatlar Aoc 470 TL Viewsonic 540 TL

Viewsonic IPS panel olduğu için renkleri daha düzgün almanı sağlar. Ayrıca ClearMotiv teknolojisi ile normalde Ips panellerden alınamayan
2Ms verir. Hem oyun hem grafik için alınabilecek iyi bir monitör.

IPS ekrandan daha iyi bir görüntüsü mü var yani? Ben photoshop ve premier kullanıyorum renklerin doğrulu önemli benim için onun için ips monitör düşünüyorum. TN paneller bu açıdan kötü diye biliyorum ve giriş çıkış olarak tek hdmi var sizin gönderdiğinizde sadece ms olarak avantajlı görünüyor?

Grafikerler için hangisi önemlidir o konu hakkında bir bilgim yok malesef ama oyun için monitör soracak olursan aoc yi tercih ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Technopat incelemesinden fikir sahibi olabilirsiniz.

@oucel HD7850 kullanıyorum. HDMI ile bağladım. Sorununuz nedir?

Tam ekran olmuyor köşeden köşeye doldurması lazım ama siyah oluyor 1-2 cm içeride oluyor görüntü ayrıca ekran net değil çizgiler görünüyor aralarda beyaz zemin üzerinde belli oluyor ve fluluk var. Ama analog vga da sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…