WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.569 Makaleler 1 Çözümler 7 Pazar 22:40 #1 Crash report denen bir hata alıyorum, hiçbir şekilde girmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 22:50
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.132 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:44 #2 Ha WosTidReis dedi: Crash report denen bir hata alıyorum, hiçbir şekilde girmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi platformdan oynuyorsunuz? Dosyaları doğrulamayı deneyin hocam. Bir de cihaz özelliğiniz nedir?
Ha WosTidReis dedi: Crash report denen bir hata alıyorum, hiçbir şekilde girmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi platformdan oynuyorsunuz? Dosyaları doğrulamayı deneyin hocam. Bir de cihaz özelliğiniz nedir?
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.569 Makaleler 1 Çözümler 7 Dün 16:44 #3 tempZ dedi: Ha Hangi platformdan oynuyorsunuz? Dosyaları doğrulamayı deneyin hocam. Bir de cihaz özelliğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam microsoft üzerinden satın aldım. Sistemim yeterli rahat yüksek ayarda 60 fps üstü oynayabiliyorum. Dosyaları doğruladım ama olmadı.
tempZ dedi: Ha Hangi platformdan oynuyorsunuz? Dosyaları doğrulamayı deneyin hocam. Bir de cihaz özelliğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam microsoft üzerinden satın aldım. Sistemim yeterli rahat yüksek ayarda 60 fps üstü oynayabiliyorum. Dosyaları doğruladım ama olmadı.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.132 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:10 #4 WosTidReis dedi: Hocam Microsoft üzerinden satın aldım. Sistemim yeterli rahat yüksek ayarda 60 FPS üstü oynayabiliyorum. Dosyaları doğruladım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hata fotoğrafı veya kodu var mı hocam ve editörden kastınız nedir?
WosTidReis dedi: Hocam Microsoft üzerinden satın aldım. Sistemim yeterli rahat yüksek ayarda 60 FPS üstü oynayabiliyorum. Dosyaları doğruladım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hata fotoğrafı veya kodu var mı hocam ve editörden kastınız nedir?