AÖF 3 de vs AoH 2 vs AoH 3 vs EU 4

xswim

Femtopat
Daha fazla  
Age of Empires III: Definitive Edition.
Age of History II.
Age of History 3
Europa Universalis IV.

Sizce bu oyunlardan hangisini alayım? Önceliklerim:
Online olması (akitflik de dağil).
Sarması uzunca oynayabileyim.
Tarihi, strateji, çeşitlilik (ülkeler, oynanışı falan).
Grafikleri.
Karar veremiyorum hangisini alayım? Bir de diyorlarki EU IV için DLC lazım yoksa sarmaz falan DLC belki cracklı kurarım ban atmazsa ama hangisini alayım bilmiyorum indirimdeler şu anda zaten.

Not: Bir de hani mobilde Rise of kingdom oyunu var ya o tarz bir PC oyunu var mı? Yani kalıcı bir dünya ve kalıcı ülke/krallık.örnek: Bir ya da birden fazla harita olacak(server) her haritada yüzlerce ülke/krallık olacak Online olacak bu şekil yani age of tarzı değil. Maç at bitsin değil kalıcı istiyorum yani. Varsa öneri alabilirim.

Age of Empires III: Definitive Edition.
Age of History II.
Age of History 3
Europa Universalis IV.

Sizce bu oyunlardan hangisini alayım? Önceliklerim:
Online olması (akitflik de dağil).
Sarması uzunca oynayabileyim.
Tarihi, strateji, çeşitlilik (ülkeler, oynanışı falan).
Grafikleri.
Karar veremiyorum hangisini alayım? Bir de diyorlarki EU IV için DLC lazım yoksa sarmaz falan DLC belki cracklı kurarım ban atmazsa ama hangisini alayım bilmiyorum indirimdeler şu anda zaten.

Not: Bir de hani mobilde Rise of kingdom oyunu var ya o tarz bir PC oyunu var mı? Yani kalıcı bir dünya ve kalıcı ülke/krallık.örnek: bir ya da birden fazla harita olacak(server) her haritada yüzlerce ülke/krallık olacak Online olacak bu şekil yani age of tarzı değil. Maç at bitsin değil kalıcı istiyorum yani. Varsa öneri alabilirim.
AoH 2 kötü oyun.(diğer oyunlara göre)
AoH 3'ü multiplayer oynamak için sanırsam mod kurmanız gerekiyor. Biraz karışık oyun. Alıp 1 2 saat oynayın en kötü iade edersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı