S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 8 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar sorum yukarıda, sizce AÖF bilgisayar programcılığı okunur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.780 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 Okunur da çok bir şey bekleme derim.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 8 Ocak 2023 #3 Park Müdürü Benson dedi: Okunur da çok bir şey bekleme derim. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Güney Kore'ye gitmek gibi bir düşüncem var korece öğreniyorum. AÖF bir bölüm yazıp kendimi yazılım konusunda geliştirmeye çalışacağım.
Park Müdürü Benson dedi: Okunur da çok bir şey bekleme derim. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Güney Kore'ye gitmek gibi bir düşüncem var korece öğreniyorum. AÖF bir bölüm yazıp kendimi yazılım konusunda geliştirmeye çalışacağım.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #4 siberci013 dedi: Hocam zaten Güney Kore'ye gitmek gibi bir düşüncem var korece öğreniyorum. AÖF bir bölüm yazıp kendimi yazılım konusunda geliştirmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam AÖF sadece diploma açısından avantajlı. Yazılım öğrenmenize hiçbir katkısı olmaz. Güney Kore AÖF diplomasını pek dikkate almaz diye düşünüyorum.
siberci013 dedi: Hocam zaten Güney Kore'ye gitmek gibi bir düşüncem var korece öğreniyorum. AÖF bir bölüm yazıp kendimi yazılım konusunda geliştirmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam AÖF sadece diploma açısından avantajlı. Yazılım öğrenmenize hiçbir katkısı olmaz. Güney Kore AÖF diplomasını pek dikkate almaz diye düşünüyorum.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 8 Ocak 2023 #5 Coderman128 dedi: Hocam AÖF sadece diploma açısından avantajlı. Yazılım öğrenmenize hiçbir katkısı olmaz. Güney Kore AÖF diplomasını pek dikkate almaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten oradaki üniversiteye sıfırdan başvuruda bulunacağım.
Coderman128 dedi: Hocam AÖF sadece diploma açısından avantajlı. Yazılım öğrenmenize hiçbir katkısı olmaz. Güney Kore AÖF diplomasını pek dikkate almaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten oradaki üniversiteye sıfırdan başvuruda bulunacağım.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #6 siberci013 dedi: Hocam zaten oradaki üniversiteye sıfırdan başvuruda bulunacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleyse AÖF ile uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Kendiniz de öğrenirsiniz yazılımı.
siberci013 dedi: Hocam zaten oradaki üniversiteye sıfırdan başvuruda bulunacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleyse AÖF ile uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Kendiniz de öğrenirsiniz yazılımı.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 8 Ocak 2023 #7 Coderman128 dedi: Hocam öyleyse AÖF ile uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Kendiniz de öğrenirsiniz yazılımı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sizce AÖF okuyup güney Kore'de üniversiteye sıfırdan bilgisayar bilimlerine başvurmak mantıklı mı?
Coderman128 dedi: Hocam öyleyse AÖF ile uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Kendiniz de öğrenirsiniz yazılımı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sizce AÖF okuyup güney Kore'de üniversiteye sıfırdan bilgisayar bilimlerine başvurmak mantıklı mı?
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #8 siberci013 dedi: Peki hocam sizce AÖF okuyup güney Kore'de üniversiteye sıfırdan bilgisayar bilimlerine başvurmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Değil. Gidebiliyorsanız Kore'ye gidin orada okuyun direkt. AÖF mantıksız. Ama gidip gitmeyeceğiniz belli değilse başvuru yapabilirsiniz AÖF'e.
siberci013 dedi: Peki hocam sizce AÖF okuyup güney Kore'de üniversiteye sıfırdan bilgisayar bilimlerine başvurmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Değil. Gidebiliyorsanız Kore'ye gidin orada okuyun direkt. AÖF mantıksız. Ama gidip gitmeyeceğiniz belli değilse başvuru yapabilirsiniz AÖF'e.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 8 Ocak 2023 #9 Coderman128 dedi: Değil. Gidebiliyorsanız Kore'ye gidin orada okuyun direkt. AÖF mantıksız. Ama gidip gitmeyeceğiniz belli değilse başvuru yapabilirsiniz AÖF'e. Genişletmek için tıkla... Hocam gideceğim kesin gibi burada Kore'li bir komşum var her hafta korece dersi alıyorum. Ailemin gönlü olsun diye AÖF okuyacağım zaten.
Coderman128 dedi: Değil. Gidebiliyorsanız Kore'ye gidin orada okuyun direkt. AÖF mantıksız. Ama gidip gitmeyeceğiniz belli değilse başvuru yapabilirsiniz AÖF'e. Genişletmek için tıkla... Hocam gideceğim kesin gibi burada Kore'li bir komşum var her hafta korece dersi alıyorum. Ailemin gönlü olsun diye AÖF okuyacağım zaten.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #10 siberci013 dedi: Hocam gideceğim kesin gibi burada Kore'li bir komşum var her hafta korece dersi alıyorum. Ailemin gönlü olsun diye AÖF okuyacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam boşa uğraşmayın AÖF ile. Burada Kore'de okuyup kendini geliştirmiş adamı her türlü istihdam ederler. Size kalmış ama ben olsam bu durumda AÖF okumam.
siberci013 dedi: Hocam gideceğim kesin gibi burada Kore'li bir komşum var her hafta korece dersi alıyorum. Ailemin gönlü olsun diye AÖF okuyacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam boşa uğraşmayın AÖF ile. Burada Kore'de okuyup kendini geliştirmiş adamı her türlü istihdam ederler. Size kalmış ama ben olsam bu durumda AÖF okumam.