AÖF bilgisayar programcılığından bir yılda nasıl mezun olunur?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Merhaba, bu yıl ikinci üniversite olarak AÖF bilgisayar programcılığına kayıt oldum ve ikinci yarı yılda 10 ders 45 kredi yani seçebildiğim ders kadar aldım ve inşallah finallerde de başarılı olursam 10 dersim kalacak. Yaz okuluna da kaydolmayı düşünüyorum ve oradan da en fazla 5 ders alabiliyorum. 29 Mayıs DGS'ye de başvurdum ve 16 Temmuz'da sınava gireceğim. Sınavdan iyi bir sonuç elde edebilirsem bu yıl üniversiteye kayıt yaptırabileceğim fakat şartlı kayıt olacak ve bahar döneminden başlayacağım ve ek bazı problemlerde var şartlı kayıt ile yerleşmenin. Size sorum bir yılda AÖF bilgisayar programcılığı mezunu olmak imkansız mı? Yaz okulunda mezun olabilsem Eylül'de normal kayıt olacağım ama mezun olamıyorum. Yardımcı olan veya olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler.

İmkansız değil, gerekli hesaplamayı kendin zaten yapmışsın. Çevremde 1 yılda bitirenler oldu ama bu şekilde değil, onlar ikinci üniversite olarak okudukları için derslerin birçoğundan muaf oldular o şekilde süreci hızlandırdılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı