AÖF bölümü önerisi

Kadir292

Kilopat
Arkadaş açık üniversite yazacağım 980 k TYT 2 yıllık olması lazım bir de açık üniversite nasıl oluyor her gün derse girmem falan mı lazım hangi üniversite ve bölüm daha iyi olur.

Seri cevaaap

Arkadaş açık üniversite yazacağım 980 k TYT 2 yıllık olması lazım bir de açık üniversite nasıl oluyor her gün derse girmem falan mı lazım hangi üniversite ve bölüm daha iyi olur.

Seri cevaaap

Bende öneri istiyorum hocam sözel 200 bin yaptım ailemle gram anlaşamıyorum TYT ise 800 bin yaptım 305 puanım bana da öneri verirseniz sevinirim açıkçası 1 sene daha çekilmez bu aileyle sınav stresi maalesef bu arada ilk girişim sınava.

Seri cevaaap

AÖF olarak çok iyi bölümler yok ya maalesef çoğu bölümde kapatıldı zaten ama bilgisayar programcılığını öneririm sadece AÖF'de bir de grafik tasarımı.

Bende öneri istiyorum hocam sözel 200 bin yaptım ailemle gram anlaşamıyorum TYT ise 800 bin yaptım 305 puanım bana da öneri verirseniz sevinirim açıkçası 1 sene daha çekilmez bu aileyle sınav stresi maalesef bu arada ilk girişim sınava.

AÖF olarak çok iyi bölümler yok ya maalesef çoğu bölümde kapatıldı zaten ama bilgisayar programcılığını öneririm sadece AÖF'de bir de grafik tasarımı.
hocam lojistik yaz 2 yıllık istiyorsan

hocam lojistik yaz 2 yıllık istiyorsan
eskişehir ve ankaradaki ostimtech lojistiği yaz bence

Hocam lojistik yaz 2 yıllık istiyorsan

Eskişehir ve Ankara'daki ostimtech lojistiği yaz bence

2 yıllık sağlık bölümleri daha iyi bence hocam eğer örgün eğitim istiyorsanız sağlığada yönelmenizi öneririm ben açıkçası örgün eğitime gitmek istiyorum ama siz sanırım AÖF istiyorsunuz ama tavsiye vermenize sevindim teşekkürler düşüneceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı