2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 28 Kasım 2022 #1 AÖF'de doğru yanlışı götürüyormuş ve 35 üstü alanlar başarılı bir şekilde geçebiliyormuş. Ben şimdi tüm derslerden 35 alsam mezun olabiliyor muyum?
AÖF'de doğru yanlışı götürüyormuş ve 35 üstü alanlar başarılı bir şekilde geçebiliyormuş. Ben şimdi tüm derslerden 35 alsam mezun olabiliyor muyum?
RuevianX Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #2 Aynı soruyu ben de merak ediyorum, Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF geçme notu hakkında bilgisi olan var mı?
Aynı soruyu ben de merak ediyorum, Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF geçme notu hakkında bilgisi olan var mı?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.868 Makaleler 15 Çözümler 455 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Kasım 2023 #3 RuevianX dedi: Aynı soruyu ben de merak ediyorum, Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF geçme notu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... 35'e çıkardıkları yazıyor burada: ATA AÖF GEÇME NOTU: Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi vize, final, bütünleme geçme ve harf notları | Özgün Haberler
RuevianX dedi: Aynı soruyu ben de merak ediyorum, Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF geçme notu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... 35'e çıkardıkları yazıyor burada: ATA AÖF GEÇME NOTU: Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi vize, final, bütünleme geçme ve harf notları | Özgün Haberler
RuevianX Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #4 Teru dedi: 35'e çıkardıkları yazıyor burada: ATA AÖF GEÇME NOTU: Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi vize, final, bütünleme geçme ve harf notları | Özgün Haberler Genişletmek için tıkla... 35 çok düşük değil mi? Lisans örgün eğitimde 60 puandı benim zamanımda, detay biliyor musun?
Teru dedi: 35'e çıkardıkları yazıyor burada: ATA AÖF GEÇME NOTU: Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi vize, final, bütünleme geçme ve harf notları | Özgün Haberler Genişletmek için tıkla... 35 çok düşük değil mi? Lisans örgün eğitimde 60 puandı benim zamanımda, detay biliyor musun?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.868 Makaleler 15 Çözümler 455 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Kasım 2023 #5 RuevianX dedi: 35 çok düşük değil mi? Lisans örgün eğitimde 60 puandı benim zamanımda, detay biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Benim de lisans örgünümde 60'tı. Anadolu AÖF'te de 35. Ben de şaşırmıştım ama doğrusu bu.
RuevianX dedi: 35 çok düşük değil mi? Lisans örgün eğitimde 60 puandı benim zamanımda, detay biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Benim de lisans örgünümde 60'tı. Anadolu AÖF'te de 35. Ben de şaşırmıştım ama doğrusu bu.