AÖF Kamu Yönetimi derslerini çalışabileceğim YouTube kanalı önerisi

Joe Satriani

Centipat
Arkadaşlar benim hızlıca yoğun şekilde çalışmaya başlamam lazım. Ama elimde kamu yönetimiyle ilgili hiç kitap yok. Verdiğim tek ders İngilizce. Diğerlerini hep çalışmadığım için geçemedim. 3 yılda tüm dersleri vermeyi istiyorum ama internetten şimdiden çalışabileceğim kaynak lazım.

Şimdi anadolu üniversitesinin kanalını buldum. Bu dersler açıköğretimde anlatılan dersler değilmi? Farklı değildir yani?

Son düzenleme:
Hocam YouTube'da lisedeki gibi AÖF dersi anlatan hocalar bulamazsın. Kaynak olarak anadoludakileri anlamadıysan diğer AÖF'lerin sorularına ve kitaplarına bakabilirsin.

AÖF okuduğun okulun (herhalde Anadolu) kitaplarından çalışmanı öneririm. Ayrıca, aldığın derslerin kayıtlı videoları e-kampüs içinde bulunuyor. Dönem başladığında her hafta ders de işleniyor. Yani bunları hiç araştırıp bulmamış olman kötü olmuş. Sınavlar hep AÖF'ün içeriklerinden geldiği için başka hiçbir yere bakmaman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…