6 676680 Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 39 9 Ocak 2025 #1 Selam, ben liseden mezun oldum ve üniversiteye yerleşmeyip mezuna kaldım. Akbilimin öğrenciliği bittiğinden ulaşım aşırı pahalı gelmeye başladı. Eğer açıktan kayıt olursam OBP puanımı kırar mı?
Selam, ben liseden mezun oldum ve üniversiteye yerleşmeyip mezuna kaldım. Akbilimin öğrenciliği bittiğinden ulaşım aşırı pahalı gelmeye başladı. Eğer açıktan kayıt olursam OBP puanımı kırar mı?
Çözüm LAPSEKİLLİ BIG SMOKE 9 Ocak 2025 Evet, kırar. Bir seneliğe mahsus OBP yarıya düşer. Yerleştiğinizin sonraki yılında tam OBP alırsınız.
Evet, kırar. Bir seneliğe mahsus OBP yarıya düşer. Yerleştiğinizin sonraki yılında tam OBP alırsınız.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.679 Makaleler 65 Çözümler 1.044 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #2 Evet, kırar. Bir seneliğe mahsus OBP yarıya düşer. Yerleştiğinizin sonraki yılında tam OBP alırsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, kırar. Bir seneliğe mahsus OBP yarıya düşer. Yerleştiğinizin sonraki yılında tam OBP alırsınız.