AÖF ön lisans en erken kaç yılda biter?

847445

Picopat
Arkadaşlar merhaba üstten ders alarak ve yaz okulunda ders alarak bir ön lisans bölümü kaç ayda bitirebiliriz?

Bölüme göre değişir.

Yaşlı bakımı bölümü en erken kaç ayda biter hocam? Şu an 2. dönemdeyim 1. dönemde 6 dersin 3'ünden kaldım 2. dönemde toplam 9 dersim var toplam ders sayısı 23.

Kredileri toplayıp hesap yapmak gerek. Bir dönemde 45 kredi üst sınırı var. Yaz okulunda ise 5 ders sınırı var.

Düzenleme: Yaz okulu kuralı

Son düzenleme:
Kredileri toplayıp hesap yapmak gerek. Bir dönemde 45 kredi üst sınırı var. Yaz okulunda ise 30.

Hocam yaz okulunda 30 kredi sınırımı var yoksa 5 ders sınırımı var? Bir video denk geldi şimdi yaz okulunda 5 ders sınırı var kredi sınırı yok diyor video eski kural değişmiş mi acaba?

Hocam yaz okulunda 30 kredi sınırımı var yoksa 5 ders sınırımı var? Bir video denk geldi şimdi yaz okulunda 5 ders sınırı var kredi sınırı yok diyor video eski kural değişmiş mi acaba?

Yanlış hatırlıyormuşum hocam. Haklısınız 5 ders sınırı var

Yanlış hatırlıyormuşum hocam. Haklısınız 5 ders sınırı var.

Anladım hocam. Hocam peki bir dersimin ortalaması 48 dönemlik sistemde geçtiğimi söylüyor sistem. Genel not ortalamam 2'nin üzerine çıkar ise 48 aldığım dersi tekrar almama gerek olur mu?

Anladım hocam. Hocam peki bir dersimin ortalaması 48 dönemlik sistemde geçtiğimi söylüyor sistem. Genel not ortalamam 2'nin üzerine çıkar ise 48 aldığım dersi tekrar almama gerek olur mu?

35 altında değilse tekrar alma zorunluluğu yok. Harf notunu yükseltmek için alınabilinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…