aras55 Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 155 24 Ocak 2025 #1 Merhaba. Vize sınavına girmedim güz sınavına girdim, birkac dersten 50 üzeri almışım ancak ilk sınava girmediğim için ortalamam düşük. Üniversiteyi aradım bütünleme sınavından full çekmen gerekiyor dediler. Bilgisi olan var mi?
Merhaba. Vize sınavına girmedim güz sınavına girdim, birkac dersten 50 üzeri almışım ancak ilk sınava girmediğim için ortalamam düşük. Üniversiteyi aradım bütünleme sınavından full çekmen gerekiyor dediler. Bilgisi olan var mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.697 Makaleler 15 Çözümler 433 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Ocak 2025 #2 Hangi üniversitede okuyorsunuz? Örneğin ATA AÖF'te vizelere hiç girmediyseniz ve finallerde bazı derslerden 50+ aldıysanız derslerden geçmiş olmanız gerek. Bütünleme için de 50+ yeter.
Hangi üniversitede okuyorsunuz? Örneğin ATA AÖF'te vizelere hiç girmediyseniz ve finallerde bazı derslerden 50+ aldıysanız derslerden geçmiş olmanız gerek. Bütünleme için de 50+ yeter.