Realnes Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 Açık lise ders seçimi yapmayi unuttum, 3 zorunlu dersim kalmıştı sistem bu 3 dersi otomatik olarak seçer mi?
Açık lise ders seçimi yapmayi unuttum, 3 zorunlu dersim kalmıştı sistem bu 3 dersi otomatik olarak seçer mi?
Çözüm kerosene 21 Mayıs 2024 Evet önce o zorunlu dönem derslerinizi seçiyor sonra da seçmeli ders seçiyor. Sınavda seçmelileri yapmak zorunda değilsiniz.
Evet önce o zorunlu dönem derslerinizi seçiyor sonra da seçmeli ders seçiyor. Sınavda seçmelileri yapmak zorunda değilsiniz.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2024 #2 Evet önce o zorunlu dönem derslerinizi seçiyor sonra da seçmeli ders seçiyor. Sınavda seçmelileri yapmak zorunda değilsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet önce o zorunlu dönem derslerinizi seçiyor sonra da seçmeli ders seçiyor. Sınavda seçmelileri yapmak zorunda değilsiniz.
Oikawa Senpai Picopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2024 #3 önce zorunlu sonra seçmeli ders seçiyor diye biliyorum Artı 0 Eksi