AÖL edebiyattan 20 ile kaldıktan sonra ikinci dönem geçmek için kaç almak gerekir?

efearslan11

Yoctopat
Daha fazla  
Açık lise ilk dönem sınavlarında zorunlu ders edebiyattan 20 aldım kaldım 2. dönem kaç alırsam geçerim zorunlu dersi?

Açık lise ilk dönem sınavlarında zorunlu ders edebiyattan 20 aldım kaldım 2. dönem kaç alırsam geçerim zorunlu dersi?

Tek sınavdan mı 20 aldın ortalaması mı 20?

Tek sınavdan mı 20 aldın ortalaması mı 20? Eğer ortalaması 20 ise 80 alırsan geçersin.
Gerçi edebiyat geçme notu 70'e yükselmişti sanırım. O zaman 100 alırsan geçersin.

2. dönem aynı dersi bir daha verebiliyorsunuz. 50 ve üzeri alırsanız dersi geçmiş kabul edilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 3x3
2. dönem sınavını geçersem geçebiliyorum yani değil mi?
2 dönem ortalaması alınıyorsa ve eğer geçme notu 50 ise 80 alırsan geçersin. Sadece 1 kere geçmek yetiyorsa ve 50 geçme notuysa 50 alırsan geçersin. Açık öğretimde sistem nasıl işliyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yazmışsın kardeşim görüyorum. Ama ne yazmışsın bak ikinci dönem verebiliyorsunuz yazmışsın. Açıklasana biraz nasıl oluyor ilk dönem sınavına ikinci dönem tekrar mı giriliyor? İkinci dönemdeki sınavı geçen birisi ilk dönemden kaç aldığı fark etmeksizin geçmiş mi sayılıyor? İki dönemin ortlaması alınıyor mu? Edebiyat geçme notu 50 mi 70 mi?
Tek bir cevap veriyorsun sonra da önüne gelene dislike basıyorsun.

Dostum iki dönem ders ortalamasının da toplam en az 100 olursa geçersin. Edebiyattan 20 almışsın, muhtemelen iki sınavın da 20 demek istedin. 1. dönem ders ortalaman 20 olur o zaman, 2. dönem en az ders ortalamasını 80 yapmalısın ki geçesin.

Açık lisede böyle değil sistem.

1. Dönem gecemedigin dersi 2. Dönem verebiliyorsun geçme notu ise 50. Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…