2 dönem ortalaması alınıyorsa ve eğer geçme notu 50 ise 80 alırsan geçersin. Sadece 1 kere geçmek yetiyorsa ve 50 geçme notuysa 50 alırsan geçersin. Açık öğretimde sistem nasıl işliyor bilmiyorum.
Yazmışsın kardeşim görüyorum. Ama ne yazmışsın bak ikinci dönem verebiliyorsunuz yazmışsın. Açıklasana biraz nasıl oluyor ilk dönem sınavına ikinci dönem tekrar mı giriliyor? İkinci dönemdeki sınavı geçen birisi ilk dönemden kaç aldığı fark etmeksizin geçmiş mi sayılıyor? İki dönemin ortlaması alınıyor mu? Edebiyat geçme notu 50 mi 70 mi?
Tek bir cevap veriyorsun sonra da önüne gelene dislike basıyorsun.
Dostum iki dönem ders ortalamasının da toplam en az 100 olursa geçersin. Edebiyattan 20 almışsın, muhtemelen iki sınavın da 20 demek istedin. 1. dönem ders ortalaman 20 olur o zaman, 2. dönem en az ders ortalamasını 80 yapmalısın ki geçesin.
Dostum iki dönem ders ortalamasının da toplam en az 100 olursa geçersin. Edebiyattan 20 almışsın, muhtemelen iki sınavın da 20 demek istedin. 1. dönem ders ortalaman 20 olur o zaman, 2. dönem en az ders ortalamasını 80 yapmalısın ki geçesin.