NaziTüccar Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #1 Merhaba, İnternette tam olarak istediğim cevabı bulamadım. Şu an istesem açık liseye geçebiliyor muyum?
Merhaba, İnternette tam olarak istediğim cevabı bulamadım. Şu an istesem açık liseye geçebiliyor muyum?
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Şubat 2022 #2 NaziTüccar dedi: Merhaba, İnternette tam olarak istediğim cevabı bulamadım. Şu an istesem açık liseye geçebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır geçemezsiniz, kayıt tarihleri geçti. Yeni tarihlerin ne zaman olduğunu MEB'in AÖL sitesinden ulaşabilirsiniz.
NaziTüccar dedi: Merhaba, İnternette tam olarak istediğim cevabı bulamadım. Şu an istesem açık liseye geçebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır geçemezsiniz, kayıt tarihleri geçti. Yeni tarihlerin ne zaman olduğunu MEB'in AÖL sitesinden ulaşabilirsiniz.
NaziTüccar Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #3 AntenOS dedi: Hayır geçemezsiniz, kayıt tarihleri geçti. Yeni tarihlerin ne zaman olduğunu MEB'in AÖL sitesinden ulaşabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
AntenOS dedi: Hayır geçemezsiniz, kayıt tarihleri geçti. Yeni tarihlerin ne zaman olduğunu MEB'in AÖL sitesinden ulaşabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 25 Şubat 2022 #4 Eylül'de başlar büyük ihtimalle diğer kayıt dönemleri.
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 25 Şubat 2022 #5 15 mart geçiş varmış. Bize bugün hoca dedi. İdareye bir sor.
NaziTüccar Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #6 333365 dedi: Eylül'de başlar büyük ihtimalle diğer kayıt dönemleri. Genişletmek için tıkla... Forumdaş dedi: 15 mart geçiş varmış. Bize bugün hoca dedi. İdareye bir sor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır okulun idaresine danışacağım tekrardan çok teşekkürler
333365 dedi: Eylül'de başlar büyük ihtimalle diğer kayıt dönemleri. Genişletmek için tıkla... Forumdaş dedi: 15 mart geçiş varmış. Bize bugün hoca dedi. İdareye bir sor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır okulun idaresine danışacağım tekrardan çok teşekkürler