Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 22 Mart 2025 #1 Sınavlara giriyorum bazı sorular kolay bazı sorular zor. Cıkmıs sorulara kesinlikle baktım. Ama hiçbir işe yaramadı. Geçmek için nasıl çalışmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
Sınavlara giriyorum bazı sorular kolay bazı sorular zor. Cıkmıs sorulara kesinlikle baktım. Ama hiçbir işe yaramadı. Geçmek için nasıl çalışmalıyım?
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #2 Hocam çıkmış sorular yetmediyse konu çalış + soru çöz yöntemini dene. Önce eksik konularını öğren, ardından bol bol soru çöz.
Hocam çıkmış sorular yetmediyse konu çalış + soru çöz yöntemini dene. Önce eksik konularını öğren, ardından bol bol soru çöz.
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Mart 2025 #3 Glarious0 dedi: Sınavlara giriyorum bazı sorular kolay bazı sorular zor. Cıkmıs sorulara kesinlikle baktım. Ama hiçbir işe yaramadı. Geçmek için nasıl çalışmalıyım? Genişletmek için tıkla... AÖL sınavları direkt kitabın içinden soruluyor sözel dersler için kitabı ezberlersen 100 alırsın.
Glarious0 dedi: Sınavlara giriyorum bazı sorular kolay bazı sorular zor. Cıkmıs sorulara kesinlikle baktım. Ama hiçbir işe yaramadı. Geçmek için nasıl çalışmalıyım? Genişletmek için tıkla... AÖL sınavları direkt kitabın içinden soruluyor sözel dersler için kitabı ezberlersen 100 alırsın.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 23 Mart 2025 #4 Verilen kitaplardaki tema değerlendirme soruları, önemli sorular gibi sorulara çalışın ve çıkmış sorulara bakın. Düzenli olarak bunu yaparsanız düşük almanız imkansıza yakın.
Verilen kitaplardaki tema değerlendirme soruları, önemli sorular gibi sorulara çalışın ve çıkmış sorulara bakın. Düzenli olarak bunu yaparsanız düşük almanız imkansıza yakın.