AÖL kayıdı yapılmamış

Leoon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, açık Lise'de son senem ama 2024 1. dönem paramı yatırmama rağmen sistemde kaydım donuk olarak gözüküyor. Bir yanlışlık olması lazım geç kayıt olayı falan var mı bu dönem? Çok önemli mezun olabilmem için.

444 0 632 ara. MEB'in numarası. Daha iyi yardımcı olurlar. Veya Halk Eğitim Merkezi'ne git.

Aradım ama kayıt yenilememişsiniz diyor bir yanlışlık var dediğim gibi. Halk eğitim merkezine gideyim bir de inşallah bir sorun çıkmaz yani çok saçma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradım ama kayıt yenilememişsiniz diyor bir yanlışlık var dediğim gibi. Halk eğitim merkezine gideyim bir de inşallah bir sorun çıkmaz yani çok saçma.

Bir hata olmuş sanırım. Halk Eğitim Merkezi'ndeki yetkili bir şahıs yanlış girmiş de olabilir. Oranın müdür yardımcılarına git ilk başta. "Böyle böyle oldu" gibisinden konuş. Yardımcı olacağını düşünüyorum.

Paranızı yatırdıgıniza dair makbuzunuz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…