AÖL kayıt yenileme ne zaman yapılıyor?

Roger Taylor

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Ankara
21-22 Aralık tarihlerinde sınavlar var. Sınavlardan sonra ne zaman kayıt ücreti yatırmam lazım? Bir de nasıl yaparım, internetten mi yoksa halk eğitim merkezinden mi?

21-22 Aralık tarihlerinde sınavlar var. Sınavlardan sonra ne zaman kayıt ücreti yatırmam lazım? Bir de nasıl yaparım, internetten mi yoksa halk eğitim merkezinden mi?

Daha var kayıt yenilemeye sınav sonucu açıklandıktan sonra oluyor genelde 1.5 ay vardır, bende açıktan okuyorum genelde halk eğitimden yapıyorum ilk kez yaptıracaksan halk eğitimden yap internetten olmuyor,ATM'den oluyor da nasıl bilmiyorum onu.

1. Dönem sınavları bitince yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihleri açıklanır. İlk kayıt harici kayıt yenileme de AOL internet sitesinden parayı yatırarak kendiniz kayıt yenileyebiliyorsunuz diye biliyorum ama tekrar araştırıp dönüş yapacağım.

Buradan bütün sorularınıza yanıt alabilirsiniz. Onun dışında dediğim gibi 21-22 Aralık'taki sınavlardan sonra yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihlerini takip etmeniz yeterli. AÇIK ÖĞRETİM LİSELERİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILABİLECEKTİR.

Buradan bütün sorularınıza yanıt alabilirsiniz. Onun dışında dediğim gibi 21-22 Aralık'taki sınavlardan sonra yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihlerini takip etmeniz yeterli. AÇIK ÖĞRETİM LİSELERİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILABİLECEKTİR.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı