AÖL kayıt yenileme yapılmayınca ne oluyor?

egethemoon

Centipat
Daha fazla  
AÖL kayıt yenilemeyi unuttum, ne olacak veya ne yapabilirim? Bir bilgisi olan var mı?

Kaydınız düşecek. Galiba pasif öğrenci olarak gözüküyordunuz sistemde. Tam bilgim yok 2-3 sene geçti son işlemimi yapalı.

Aöle girin ve öğrenci durumunuz aktif mi pasif mi onu kontrol edin. Yenilemezseniz pasife düşecektir. En yakın zamanda bağlı olduğunuz halk eğitim ile görüşün.

AÖL'e girin ve öğrenci durumunuz aktif mi pasif mi onu kontrol edin. Yenilemezseniz pasife düşecektir. En yakın zamanda bağlı olduğunuz halk eğitim ile görüşün.

Halk eğitime gittiğimde kayıtların şu an yenilenmediğini söylediler ve kaydım donuk gözüküyor.

Halk eğitime gittiğimde kayıtların şu an yenilenmediğini söylediler ve kaydım donuk gözüküyor.
O zaman bir dahaki döneme kadar pasifsiniz. Websiteden kontrol ettiniz mi?

Bir dahaki kayıtlara 1 ay kalmış. 1 ay öncede sınavlar olmuş. Şuanda bir şey kaybetmeyeceksiniz. Bir daha ki sınavlar yanlış hatırlamıyorsam temmuzdaydı. Bir dahaki ay kayıt yaptırmayı unutmayın.

Son düzenleme:

Teşekkürler ilgilendiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…