Normalde benim kredim 145 görünüyordu kredi bilgilerinde ama orda 115 görünüyor neden öyle?Ders bilgileri (alınan) sekmesinden kredini görebilirsin. Muhtemelen 22 ocağa kadar kredi sekmesi kapalı kalacak, bende de öyle
Kredi bilgilerinde toplam kredi : 145'di. Ders bilgileri (alınan) bölümünde başarılı dersler toplam kredi : 115 olarak görünüyor. Neden öyle bilmiyorum. Sizin kredi bilgileriniz ile ders bilgilerindeki krediler aynı mı?22 Aralık'taki sınavların sonuçları hala açıklanmadıgı için eklenmemiş olabilir mi?
Gerçi önceden 145 göründüğünü söylemişsiniz.
Benimkiler aynı.Kredi bilgilerinde toplam kredi : 145'di. Ders bilgileri (alınan) bölümünde başarılı dersler toplam kredi : 115 olarak görünüyor. Neden öyle bilmiyorum. Sizin kredi bilgileriniz ile ders bilgilerindeki krediler aynı mı?
Bakalım, sınavlar açıklandığında yazarım buraya.Benimkiler aynı.
Son sınavlar açıklandığında çözülür muhtemelen.
Kredi bilgilerimi artık görebiliyorum. Toplam kredi 155 olmuş. Neden acaba? 22 Ocak'ta açıklanmıyor mu sonuçlar?Benimkiler aynı.
Son sınavlar açıklandığında çözülür muhtemelen.
Bugün açıklanmış. 22'sinde açıklanacak deniyordu her yerde. MEB şaşırtıyor.Bakalım, sınavlar açıklandığında yazarım buraya.
Kredi bilgilerimi artık görebiliyorum. Toplam kredi 155 olmuş. Neden acaba? 22 Ocak'ta açıklanmıyor mu sonuçlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.