Ömer.jac Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 82 1 Ocak 2023 #1 12. sınıfım AÖL'de okuyorum 1. sınavlara girdim ikinci sınavlara girmezsem, mezun olabilir miyim? Not: Kredi puanım 1. sınav notları girilmedi halde 204. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2023
12. sınıfım AÖL'de okuyorum 1. sınavlara girdim ikinci sınavlara girmezsem, mezun olabilir miyim? Not: Kredi puanım 1. sınav notları girilmedi halde 204.
Yukapian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.864 Makaleler 3 Çözümler 59 1 Ocak 2023 #2 Ömer.jac dedi: 12. sınıfım AÖL'de okuyorum 1. sınavlara girdim ikinci sınavlara girmezsem, mezun olabilir miyim? Not: Kredi puanım 1. sınav notları girilmedi halde 204. Genişletmek için tıkla... Zorunlu derslerinizi ve kredi limitinizi doldurursanız mezun olabilirsiniz.
Ömer.jac dedi: 12. sınıfım AÖL'de okuyorum 1. sınavlara girdim ikinci sınavlara girmezsem, mezun olabilir miyim? Not: Kredi puanım 1. sınav notları girilmedi halde 204. Genişletmek için tıkla... Zorunlu derslerinizi ve kredi limitinizi doldurursanız mezun olabilirsiniz.
Ömer.jac Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 82 1 Ocak 2023 #3 Yukapian dedi: Zorunlu derslerinizi ve kredi limitinizi doldurursanız mezun olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kredi minimum 170 olması lazım diye biliyorum zorunlu derslere nereden bakıyoruz ?
Yukapian dedi: Zorunlu derslerinizi ve kredi limitinizi doldurursanız mezun olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kredi minimum 170 olması lazım diye biliyorum zorunlu derslere nereden bakıyoruz ?
Yukapian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.864 Makaleler 3 Çözümler 59 1 Ocak 2023 #4 Ömer.jac dedi: Kredi minimum 170 olması lazım diye biliyorum zorunlu derslere nereden bakıyoruz? Genişletmek için tıkla... Şu an siteye girip bakamadığım için söyleyemiyorum ama Google'da aratırsanız bulursunuz.
Ömer.jac dedi: Kredi minimum 170 olması lazım diye biliyorum zorunlu derslere nereden bakıyoruz? Genişletmek için tıkla... Şu an siteye girip bakamadığım için söyleyemiyorum ama Google'da aratırsanız bulursunuz.