V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 4 Şubat 2024 #11 Hamit.x07 dedi: Parayı yatırdım ne zamana güncellenir? Genişletmek için tıkla... Ortalama 1 gün içinde güncelleniyor ama yoğunluk varsa birkaç günü bulur.
Hamit.x07 dedi: Parayı yatırdım ne zamana güncellenir? Genişletmek için tıkla... Ortalama 1 gün içinde güncelleniyor ama yoğunluk varsa birkaç günü bulur.
H Hamit.x07 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 59 5 Şubat 2024 #12 vhojens dedi: Ortalama 1 gün içinde güncelleniyor ama yoğunluk varsa birkaç günü bulur. Genişletmek için tıkla... Yani parayı dün attım bugün hala yenilenmemiş parayı attım sıkıntı olmaz değil mi?
vhojens dedi: Ortalama 1 gün içinde güncelleniyor ama yoğunluk varsa birkaç günü bulur. Genişletmek için tıkla... Yani parayı dün attım bugün hala yenilenmemiş parayı attım sıkıntı olmaz değil mi?
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 5 Şubat 2024 #13 Hamit.x07 dedi: Yani parayı dün attım bugün hala yenilenmemiş parayı attım sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sıkıntı olmaz.
Hamit.x07 dedi: Yani parayı dün attım bugün hala yenilenmemiş parayı attım sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sıkıntı olmaz.