AÖL sınavına girilmezse ne olur?

userTsnus

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben 1.dönem sınavına girdim ancak 2.dönem yani şu an yapılan sınava girmedim neden söylemek istemiyorum. Mental çöküş diye geçiştirsem yeridir. Acaba ben şimdi sınıfta mi kalıyorum galiba 3.sinav falan varmış nasıl oluyor bu ben bir daha mi 9 okuyacağım? Umarım sınıfta kalmam.

Kalma yok, 3. dönem sınavlarına mutlaka girerek eksik derslerini telafi et.
hocam bu geçme puanı ne yani ben 3.den kaç alırsam 10.sinif sınavlarına girerim ortalama kaç olmalı sanırsam her yıl 3 sınav doğru mu anladım

Açık lisede sınıfta kalma yoktur. Mezun olana kadar sınavlarına girersiniz.
hocam bu geçme puanı ne yani ben 3.den kaç alırsam 10.sinif sınavlarına girerim ortalama kaç olmalı sanırsam her yıl 3 sınav doğru mu anladım

Hocam bu geçme puanı ne yani ben 3.den kaç alırsam 10.sinif sınavlarına girerim ortalama kaç olmalı sanırsam her yıl 3 sınav doğru mu anladım.

Hocam bu geçme puanı ne yani ben 3.den kaç alırsam 10.sinif sınavlarına girerim ortalama kaç olmalı sanırsam her yıl 3 sınav doğru mu anladım.

Evet, açık Lise'de her yıl 3 sınav dönemi var (1. dönem, 2. dönem ve 3. dönem). Sınıf geçme değil, kredi sistemi var.

@userTsnus, açık lisede kredi ve dönem sistemi var. Her dönem başarılı şekilde dersleri verebilirseniz rahatlıkla mezun olursunuz.

4 dönemden de mezun mu olmam gerekiyor

Zorunlu dönem sayısı 8, mezun olana kadar sınavına girersiniz. Dönem şartını sağlayıp kredi şartını sağlamazsanız da mezun olamazsınız çünkü kredi şartını da sağlamalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı